Gasten: Dit support center is voor hoteliers. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Hoteleigenaren: Nieuw bij hoteliers.com? Klik hier voor productinformatie.

Wat is mijn Hotel ID?

Voor de implementatie van verschillende producten is het noodzakelijk om uw Hotel ID te weten. Het Hotel ID onderscheidt uw hotel binnen het hoteliers.com systeem.

Om uw hotel ID te vinden:

  1. Login via http://login.hoteliers.com
  2. Klik op Hotel Data > Hotel Main info

Mocht u een suggestie of vraag over dit artikel hebben, dan kunt u hieronder een reactie plaatsen. Mocht u een bug, klacht of een vraag hebben die specifiek voor u geldt, dan raden we u aan om ons een verzoek te sturen via "Een aanvraag indienen" bovenaan deze pagina.
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen