100% klanttevredenheidscore uit de laatste 100 support verzoeken

Na het sluiten van ieder supportverzoek heeft u de mogelijkheid om aan te geven of u tevreden bent met de geleverde support. Uit de laatste 100 gesloten support verzoeken heeft hoteliers.com een klanttevredenheidscore van 100% behaald. Onze support afdeling streeft ernaar om binnen 24 uur met een passende oplossing te komen op het door u ingestuurde verzoek. Hartelijk dank voor alle positieve feedback die wij de afgelopen maand van u hebben ontvangen!