Nieuwe functies en oplossingen tot 2015-02-23

Blijf op de hoogte van onze nieuwste functies en oplossingen voor de producten die u gebruikt. Klik hier om te zien hoe u automatische updates kan ontvangen.

Boekingsmodule

Nieuw

• Eerder was de bevestigingspagina verbeterd, welke aan de de gebruiker in de browser wordt getoond zodra de boeking bevestigd is. Nu is de opmaak van de PDF-bevestiging welke gasten op de bevestigingspagina kunnen downloaden ook verbeterd

Opgelost

• Sommige hotel extra's werden niet duidelijk genoeg weergegeven, waardoor het moeilijk was voor gasten om te begrijpen of de extra per dag, verblijf, kamer of per persoon werd geboekt. Deze tekst is nu vereenvoudigd

Responsive Hotel Website

Opgelost

• Nieuwsbrieven: Alléén in Microsoft Outlook werd het hotellogo te groot weergegeven in nieuwsbrieven welke het hotel via het CMS verstuurde
  • Google Maps: Speciale karakters, zoals een é of à werden niet correct weergegeven

Nieuwe Websites

• Van onze Design Store, staat de nieuwe website van Hotel Wiechmann, Amsterdam met de template "Piccolo" nu live. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien dat de website zich aan het schermformaat aanpast!
  • Van onze Design Store, staat de nieuwe website van Hotel en Restaurant Hubertushof, Lingen-Schepsdorf met de template "Piccolo" nu live. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien dat de website zich aan het schermformaat aanpast!

Tailor Made Website

New websites