Nieuwe functies en oplossingen tot 2015-03-09

Blijf op de hoogte van onze nieuwste functies en oplossingen voor de producten die u gebruikt. Klik hier om te zien hoe u automatische updates kan ontvangen.

login.hoteliers.com

Nieuw

Boekingsmodule

Nieuw

• We blijven tools ontwikkelen om voor hoteliers de conversie te verhogen en boekingen te optimaliseren. Een nieuwe optie maakt het nu mogelijk om gasten die een boeking zijn gestart, maar deze niet afgemaakt hebben, een reminder e-mail te sturen

Opgelost

• Arrangementen: De éénpersoonsoonstoeslag werd niet weergegeven in stap 3 van het boekingsproces

Mobiele Website

Nieuw

• Eerder was voor desktop formaat de bevestigingspagina verbeterd met een nieuw design. Dit nieuwe design is nu ook toegepast voor kleinere schermen, zoals boekingen die via smartphones worden gemaakt

Responsive Hotel Website

Nieuw

• Fotosliders: Indicators zijn toegevoegd om de bezoeker te tonen welke foto actief is en hoeveel foto's er in een slider zitten
  • XML Sitemap: Om zoekresultaten in zoekmachines zoals Google te verbeteren, wordt er nu een XML sitemap gegenereerd door het CMS. Wanneer er een pagina aan het CMS wordt toegevoegd, zal de sitemap automatisch worden geupdatet
  • Verschillende hoteliers hebben gevraagd om links naar websites waar professionele foto's voor een website gevonden kunnen worden. Hier is nu een kort artikel voor geschreven. Suggesties? Laat het ons weten!

Opgelost

• Contactformulier: Het "van" adres voor e-mails welke van het contactformulier werd niet goed weergegeven

Nieuwe websites

• Van onze Design Store, staat de nieuwe website van Luxury Suites Amsterdam met de template "Concierge" nu live. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien dat de website zich aan het schermformaat aanpast!
  • Van onze Design Store, staat de nieuwe website van Hotel Old Quarter, Amsterdam met de template "Piccolo" nu live. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien dat de website zich aan het schermformaat aanpast!
  • Van onze Design Store, staat de nieuwe website van Dikker & Thijs Fenice Hotel, Amsterdam met de template "Cosmopolitan" nu live. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien dat de website zich aan het schermformaat aanpast!

Op Maat Website