Nieuwe functies en oplossingen tot 2015-05-04

Nieuw

• Een nieuwe instelling is nu beschikbaar: "Show available rates only". Met de nieuwe optie is het mogelijk om alleen tarieven te tonen die beschikbaar zijn en heeft u een mogelijkheid om uw beschikbaarheid duidelijker te presenteren aan uw gasten. Bekijk hier de voordelen en nadelen van het alleen weergeven van beschikbare rates
  • Link naar boekingsmodule: Alle talen die niet beschikbaar zijn in de boekingsmodule, bijvoorbeeld braziliaans, zullen nu worden doorgeleid naar de engelse boekingsmodule. Een link met bijvoorbeeld /cn/ of /br/ erin wordt naar /en/ doorgestuurd

Opgelost

• Corporate Module: Wegens een update van Internet Explorer was er een tijdelijke bug, waarbij gebruikers twee keer moesten inloggen om in de corporate module te komen. Dit is opgelost, waardoor gebruikers weer in één keer kunnen inloggen
  • Review Badge: Bij een aantal hotels die de Review Badge en ook de Review Module gebruiken, verschilde de reviewscore. De Review Badge en Review Module gebruiken nu dezelfde berekening, waardoor de score nu overeen komt

Online Payment
Nieuw

• Gebaseerd op een suggestie van één van onze hoteliers, hebben we de mogelijkheid ontwikkeld om macro's voor betaalverzoeken te maken voor teksten welke u vaak gebruikt. Wanneer u merkt dat u eenzelfde tekst vaker in een betaalverzoek invult, kunt u het beste een macro hiervoor aanmaken

• Tekst betaalverzoeken: De standaardtekst waarin uitgelegd wordt hoe een betaling gedaan kan worden, is aangepast met het doel dat het betaalverzoek minder vaak in een spamfilter terechtkomt

Responsive Hotel Website
Nieuw

• Snelheidsoptimalisatie: In het Content Management Systeem (CMS) is een tool ingebouwd waarmee de bestandsgrootte van afbeeldingen automatisch verkleind wordt tot een acceptabele bestandsgrootte voor internet. Deze compressietechniek behoudt de afbeeldingskwaliteit
  • Snelheidsoptimalisatie: In het CMS kunnen gebruikers nu maximaal vijf afbeeldingen per fotoslider plaatsen, waardoor de website snel genoeg blijft voor alle type apparaten, waaronder smartphones. Omdat de laadsnelheid van de site hierdoor verhoogd wordt, heeft dit ook een positief effect op de ranking in zoekmachines
  • Het is nu mogelijk om bij de socialmediaicoontjes Instagram toe te voegen
  • Gallery Overview: Voorheen was het mogelijk om galleries aan te maken als slider. Op verzoek van een aantal hoteliers is het nu mogelijk om een nieuw type content item "Gallery Overview" toe te voegen. Dit is een gallery waarbij de afbeeldingen naast elkaar worden getoond. Zodra erop geklikt wordt, opent de afbeelding op volledig scherm

Opgelost

• USP Banner: Wanneer speciale tekens, waaronder accenten (é, ì, ö) werden gebruikt in de USP Banner, werkten de fotosliders niet meer. Dit is nu opgelost, zodat woorden als 'café' weer in de USP Banner gezet kunnen worden

Nieuwe websites

• Een nieuw design is beschikbaar in de Design Store. In lijn met de vorige designs Piccolo, Sommelier, Night Audit, Marquee, Concierge en Cosmopolitan, heet dit design Sky Lounge
  • Deze nieuwe Design Store website met de template Sky Lounge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel 't Lansink, Hengelo
  • Deze nieuwe Design Store website met de template Piccolo staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Prinsen Hotel, Amsterdam

• Deze nieuwe Design Store website met de template Sommelier staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hampshire Hotel Prinsengracht, Amsterdam

• Deze nieuwe Design Store website met de template Night Audit staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast!  www.haarlem.com (op maat ketenportal), Joops Hotel en Ambassador City Center Hotel, Haarlem

• Deze nieuwe Design Store website met de template Piccolo staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel Astoria, Noordwijk