Nieuwe functies en oplossingen tot 2015-06-29

Opgelost

• Verschillende kleine verbeteringen in de nieuwe secure boekingspagina zijn doorgevoerd, waaronder een verduidelijking van de check-in en check-uit tijd op smartphones en een makkelijker te lezen veld voor creditcardnummers

Responsive Hotel Website
Nieuw

• Teksten op fotosliders worden nu geschaald op kleiner apparaten, zoals smartphones, op beter op het scherm te passen

Opgelost

• Verschillende verbeteringen in marges, lettergroottes en andere stijlelementen zijn doorgevoerd voor alle templates

Nieuwe websites

• Deze nieuwe Design Store website met de template Concierge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel Mozart, Amsterdam

• Deze nieuwe Design Store website met de template Concierge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel Slina, Brussel
  • Deze nieuwe Design Store website met de template Piccolo staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! De Dennen, Bergen
  • Deze nieuwe Design Store website met de template Piccolo staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel Doppenberg, Zandvoort