Nieuwe functies en oplossingen tot 2015-06-15

Nieuw

• Nieuw design van boekingsproces live! Zodra gasten een kamer in de boekingsmodule hebben gekozen, komen gasten in de secure boekingspagina (het boekingsproces) waar gasten hun gegevens in drie korte stappen invullen. Deze boekingsomgeving heeft een volledig nieuw responsive design, waarbij de pagina zich kan aanpassen aan het formaat van elk willekeurig scherm van desktop, tablet en smartphone

Voorbeeld op desktopformaat

Twee voorbeelden op smartphoneformaat
  • Nieuw design van boekingsproces: Eén van de nieuwe functies van het boekingsproces zijn de invoervelden, waarbij directe feedback wordt gegeven tijdens het typen. Wanneer ingevulde waardes ongeldig zijn, verschijnt er een rood kruis en zal de invoerbox gaan schudden. Wanneer ingevulde waardes geldig zijn, verschijnt een groen vinkje
  • Annuleringsinstellingen: Het is nu mogelijk om het aantal dagen waarvoor een annulering door een gast gedaan moet worden, in te stellen op 30 dagen in plaats van 14 dagen

Opgelost

• Boekingsbevestigingen: Wanneer een gast op antwoordde op een bevestigingsmail die vanuit de boekingsmodule kwam, werd het antwoord aan Hoteliers.com Support gestuurd. Dit is gecorrigeerd, zodat het antwoord nu weer direct naar het hotel wordt gestuurd
  • Boekingsbevestigingen: Een tijdelijke bug zorgde ervoor dat de kleuren van de hotelbranding niet getoond werden in de boekingsbevestiging

Online Payment
Nieuw

• Responsive betaalpagina: Wanneer een gast boekt via een smartphone, tablet of ander apparaat met kleiner scherm, past de betaalpagina zich nu ook aan op het formaat van het scherm

Opgelost

• Verbinding met with Siteminder / RDX: Betaalinformatie miste in de XML-berichten welke naar de Siteminder/RDX channelmanager gestuurd werden. Hierdoor konden hotels met deze channel manager niet zien of een betaling online was betaald. Dit is nu wel zichtbaar

Responsive Hotel Website
Nieuw

• Voorheen was taal van de taalkeuze per taal verschillend. In de engelse versie van de hotelwebsite stond er bijvoorbeeld 'Dutch'. Dit is nu veranderd, zodat de taal van de taalkeuze altijd weergegeven wordt in de taak van de gast. Zo wordt 'Dutch' bijvoorbeeld nu altijd weergegeven als 'Nederlands'
  • Formulieren zijn veranderd met een nieuw uiterlijk. Het formulier geeft meteen feedback tijdens het typen. Wanneer ingevulde waardes ongeldig zijn, verschijnt er een rood kruis en zal de invoerbox gaan schudden. Wanneer ingevulde waardes geldig zijn, verschijnt een groen vinkje
  • Google Maps is compleet vernieuwd: In het verleden viel de map met Point of Interest (POI) over de kaart heen, waardoor niet de hele kaart zichtbaar was. Nu staat de lijst met POI aan de bovenkant of onderkant van de kaart. Wanneer een bezoeker op een POI klikt, bijvoorbeeld op de dierentuin, veranderd de focus van de kaart naar de dierentuin en ziet u precies de route naar de dierentuin. In een pop-up ziet u dan bijvoorbeeld hoeveel minuten het lopen is naar de dierentuin
  • Google maps: Streetview en 3D view zijn toegevoegd aan de Google maps
  • Routes zijn volledig vernieuwd: De optie om de route te laten zien in de hotel website is volledig vernieuwd. Het is nu mogelijk om een 'huidige locatie' te kiezen en precies de route te zien

Nieuwe websites

• Deze nieuwe Design Store website met de template Piccolo staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel Heynen, Valkenburg

• Deze nieuwe Design Store website met de template Piccolo staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel Slenaeken

• Deze nieuwe Design Store website met de template Concierge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel aan de Dam, Middelburg

• Deze nieuwe Design Store website met de template Concierge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Buitenplaats Vaeshartelt, Maastricht

• Deze nieuwe Design Store website met de template Marquee staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel aan Zee, Noordwijk aan Zee

• Deze nieuwe Design Store website met de template Marquee staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Casa Ciolina, Peer, Belgium