Nieuwe functies en oplossingen tot 2015-07-13

Nieuw

• Een belangrijke verandering in 'automatic room discounts' is beschikbaar. Het is mogelijk om "Last Minute", "Early Booker" of "Long Stay" kortingen in te stellen. Voorheen werden de berekeningen van deze kortingen op een onduidelijke manier toegepast. Nu wordt het bedrag van de ene korting bij het bedrag van andere kortingen opgeteld. Een voorbeeld, wanneer er twee "Last Minute" kortingen worden ingesteld:

EUR 10 korting, 3 nachten voor aankomst
    EUR 5 korting, 1 nacht voor aankomst

In dit geval wordt voor de nacht van 'vandaag' een korting van EUR 15 toegepast. De volgende twee nachten hebben een korting van EUR 10
  • De verbinding met Tripadvisor InstantBooking is goedgekeurd. Via InstantBooking kunnen hotels de beschikbaarheid en prijsinformatie van kamers via hoteliers.com verbinden met TripAdvisor. Gasten kunnen dan direct op de website van TripAdvisor uw hotel boeken

De verbinding is goedgekeurd en we verwachten dat hotels zeer binnenkort aangesloten kunnen worden. Interesse? Wees het eerste hotel in uw regio en laat ons weten dat u de verbinding wilt opzetten door een e-mail te sturen naar support@hoteliers.com!

Opgelost

• Corporate Module: Bij boekingen via de corporate module miste de vermelding van het kanaal waar een boeking gemaakt is. De bron waar de boeking vandaan komt, is nu weer zichtbaar in het boekingsoverzicht bij 'channel'
  • De knop "Terug" in Stap 1 van het secure boekingsproces leidde de gast niet terug naar de kamerselectie

Responsive Hotel Website
Nieuw

• Uit onderzoek is aangetoond dat gasten afbeeldingen graag ook op volledig scherm willen zien. Alle fotosliders die niet de grootte hebben van het volledige scherm zijn verbeterd. Gasten kunnen nu in alle websites op een foto in de slider klikken om deze op volledig scherm te zien op elk apparaat

Opgelost

• De afbeeldingsbibliotheek in het Content Management Systeem (CMS) liep vast wanneer gebruikers afbeeldingen van meer dan 5MB uploadden
  • Sommige hotelgebruikers konden geen PDF-files uploaden
  • Sommige hotels misten een favicon. Alle hotelwebsites zijn nu gecontroleerd en hebben nu een favicon
  • Pagina's welke op "Inactief" gezet waren in het CMS, waren niet meer zichtbaar in het menu, maar nog wel indien de volledige URL van de pagina opgeroepen werd. Omdat inactieve pagina's niet zichtbaar moeten zijn, wordt er nu een 404 notificatie getoond waarin aangegeven wordt dat de pagina niet langer bestaat

Online Payment
Opgelost

• Een belangrijke oplossing voor het onlinepaymentproces staat nu live. Sommige hotels gaven aan dat er gasten waren die online hadden betaald, maar geen reserveringsbevestiging ontvingen omdat er geen kamerboeking was gemaakt in het systeem. Voorheen stuurden de onlinepaymentservers een notificatie aan de hoteliers.com-servers dat een betaling succesvol was. Nu is dit proces omgekeerd waarbij de hoteliers.com-servers deze informatie aan de onlinepaymentservers vragen. Deze oplossing zogt nu voor een betere succesrate van betalingen welke in kamerreserveringen resulteren
  • In de reserveringsinformatie welke naar channel managers en PMS-systemen verstuurd wordt, miste de betaalmethode (iDeal, Mastercard, VISA, etc.). De betaalmethode is nu weer zichtbaar in het memoveld van de reservering

Nieuwe websites

• Deze nieuwe Design Store website met de template Marquee staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel Café Pacific, Brussels

• Deze nieuwe Design Store website met de template Sky Lounge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Stempels, Haarlem

• Deze nieuwe Design Store website met de template Piccolo staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Amsterdam Downtown Hotel

• Deze nieuwe Design Store website met de template Piccolo staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel Milano, Rotterdam