TripAdvisor Instant Booking: opzetten van uw campagne

TripAdvisor is in korte tijd 's werelds grootste reiswebsite geworden. Door uw boekingsmodule te koppelen met het Instant Booking programma van TripAdvisor kunt u uw eigen prijzen en beschikbaarheid tonen op uw TripAdvisor account. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw campagne kunt opzetten en wat u kunt doen als u niet verder komt. U kunt zichzelf aanmelden voor het Instant Booking programma door een nieuw verzoek in te sturen.

Inhoud

1. De informatie over de tarieven en beschikbaarheid voor mijn gelegenheid op TripAdvisor is onjuist. Wat moet ik doen?
  2. Waarom is 'Boeken op TripAdvisor' niet gelinkt aan mijn gelegenheid?

1. De informatie over de tarieven en beschikbaarheid voor mijn accommodatie op TripAdvisor is onjuist. Wat moet ik doen?
De informatie over de tarieven en beschikbaarheid die u ziet in Stap 1 van het installatieproces van TripAdvisor Instant Booking, worde verstuurd vanuit uw boekingsmodule. Deze stap bevestigt dat de informatie die u in hoteliers.com heeft ingevoerd (inclusief belastingen en voorwaarden) juist is, en dat de prijzen correct worden gestuurd naar TripAdvisor. Als u onjuiste informatie tegenkomt, log dan eerst in het extranet van hoteliers.com om de prijzen, belastingen en toeslagen op juistheid te controleren.

Als alles juist wordt weergegeven in het extranet, kunt u een verzoek indienen om het probleem op te lossen.

2. Waarom is 'Boeken op TripAdvisor' niet gelinkt aan mijn accommodatie?
Als u het hogere commissietarief selecteert, ontvangt uw accommodatie de helft van de 'Boeken op TripAdvisor'-weergaven voor reizigers, of een kwart van de weergaven met het lagere commissietarief. Als de knop consistent linkt naar uw andere distributiepartners (zoals online reisbureaus), volgen hier een paar controlepunten:

• Bekijk allereerst uw TripAdvisor Instant Booking-menu om zeker te zijn dat uw campagne nog steeds actief is.
  • Controleer vervolgens of hoteliers.com de juiste prijzen en beschikbaarheid toestuurt.
  • Zorg er ten slotte voor dat uw prijzen gelijk zijn, of beter zijn dan die van uw andere distributiepartners, indien u die heeft. Als uw prijzen niet concurrerend zijn, kunnen uw tarieven en beschikbaarheid wellicht niet worden weergegeven in de 'Boeken op TripAdvisor'-knop.

U kunt zichzelf aanmelding voor TripAdvisor Instant Booking door het insturen van een nieuw verzoek.

Wordt uw vraag met bovenstaande vragen niet beantwoordt, dan verwijzen wij u graag naar één van de volgende artikelen:

TripAdvisor Instant Booking: Hoe werkt het?
TripAdvisor Instant Booking: Commissietarieven en betalingen