Nieuwe update boekingsmodule: volledig responsive!

Met trots presenteren wij de nieuwe boekingsmodule die volledig responsive is en volledig aanpast aan de grootte van elke schermgrootte. In dit artikel leggen wij u uit wat de grootste veranderingen zijn en wat hiervan de gevolgen zijn.

Wat gaat er gebeuren?
De huidige boekingsmodule wordt geüpdate naar een nieuwe versie waarbij het nog makkelijker wordt voor uw gasten om een boeking te maken.

Voor wie is deze verandering?
Deze verandering is voor alle hotels die gebruik maken van de hoteliers.com boekingsmodule en nog niet gebruik maken van de nieuwste versie.

Wat heeft dit voor gevolgen voor mij gasten?
De nieuwe boekingsmodule is volledig responsive en zorgt ervoor dat de gast op elk apparaat de boeking kan afronden in een geoptimaliseerde boekingsmodule. Dit zorgt ervoor dat de hoogste conversie wordt behaald op desktop, tablet en smartphone.

Wanneer wordt de boekingsmodule geüpgrade?
In de komende twee weken zullen alle huidige boekingsmodule worden geüpgrade naar de nieuwe responsive versie. Dit zal worden gedaan in verschillende “rondes” waarbij uw boekingsmodule automatisch wordt overgezet.

Kan ik eerder geüpgrade worden?
De update wordt automatisch uitgevoerd in de komende twee weken. Wij raden u aan om rustig te wachten zodat uw boekingsmodule automatisch wordt geüpdate. Wenst u toch sneller omgezet te worden, dan kunt u een e-mail sturen naar support@hoteliers.com.

Welke acties dien ik te ondernemen?
U dient geen directe acties te ondernemen. Het omzetten van de boekingsmodule wordt automatisch gedaan. De kleuren worden overgenomen van uw huidige boekingsmodule. Nadat uw boekingsmodule is geüpdate, dan adviseren wij u om uw webbouwer de kalender op uw website te updaten, zodat de boekingsmodule op alle apparaten goed wordt getoond. Lees meer informatie over het updaten van de kalender op uw website.

Wat zijn de kosten voor deze update?
De update is inbegrepen in uw lidmaatschap en onderdeel van voortdurende optimalisaties.

Mijn hotel maakt gebruik van de mobiele boeker, wat gebeurt hiermee?
Hiervoor is geen directe actie benodigd, de mobiele boeker blijft bestaan in de huidige vorm. Wij adviseren om aan uw webbouwer te vragen om het huidige script te updaten naar de nieuwste versie.

Hoteliers.com heeft mijn website gebouwd, wanneer wordt mijn boekingsmodule geüpdate?
Alle responsive hotel websites die gebouwd zijn door hoteliers.com zijn begin deze week omgezet naar de nieuwe versie van de boekingsmodule. Hiervoor zijn verder geen acties vereist.

Mocht u naar aanleiding van dit artikel toch nog vragen hebben, aarzel dan niet en e-mail ons support team via support@hoteliers.com of bel ons via +31 (0)20 – 531 33 33. Wij assisteren u graag!