Nieuwe functies en oplossingen tot 2015-07-27

Nieuw

• Er is een verbetering aangebracht aan de landselectie, waar gasten hun adres invullen. De top 11 van landen waar boekers vandaan komen is geüpdatet en alfabetisch gesorteerd. Wanneer een gast zijn postcode invult, zal de rest van het adres automatisch ingevuld worden. Deze verbetering zorgt ervoor dat de gast een boeking sneller kan afronden en zorgt voor een hogere conversie

Marketing Platform
Nieuw

• We hebben de kleur van de chat/helpknop veranderd naar oranje. Mocht u vragen voor ons hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Indien er geen medewerker beschikbaar is, zal u automatisch worden gevraagd of u een ticket aan wil maken

Opgelost

• De link "meer informatie" bij kamertypes van hotels op hoteliers.com werd niet goed doorgelinkt

Mobile Website
Opgelost

• Korte tijd konden gasten die een boeking maakten geen garantiemethode of betaalmethode zien bij het maken van een corporate boeking via een smartphone

Online Payment
Nieuw

• De boekingsstappen in de beveiligde omgeving kregen in juni al een nieuwe layout. Deze responsive layout is nu ook toegepast op de betaalpagina's van Ingenico, waardoor de betaalpagina er nu up-to-date uit ziet en past op alle apparaten inclusief tablets en smartphones

Responsive Hotel Website
Nieuw

• Op de kamerpagina van de hotelwebsite waar gasten de details van een specifieke kamer kunnen zien, was het al mogelijk om voor de dekstopweergave een knop met een directe call-to-action toe te voegen. Dit is nu ook mogelijk voor de mobiele weergave om de conversie te verhogen
  • Het is nu mogelijk om één of meerdere knoppen toe te voegen als 'content item'. Via het CMS kan de tekst en link van de knop ingesteld worden

Opgelost

• Speciale karakters in e-mails die verstuurd werden vanuit het contactformulier werden niet goed weergegeven
  • In sommige templates werden afbeeldingen niet op de correcte grootte weergegeven voor kleinere apparaten zoals een smartphone

Nieuwe websites

• Deze nieuwe Design Store website met de template Piccolo staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel Wijnberg, Sneek