Nieuwe functies en oplossingen tot 2015-08-24

Nieuw

• Ter voorbereiding op het nieuwe responsive ontwerp van de nieuwe boekingsmodule, is het aantal stappen in het boekingsproces aangepast. Op deze manier vormt het boeken van een kamer één flow van begin tot eind. Stap 1 is de datum en kamerselectie, Stap 2 is de gastinformatie en garantiemethode, Stap 3 is het adres van de gast en opmerkingen en Stap 4 zijn de extra's en bevestiging
  • De uitleg van het plaatsen van de boekingsmodule op een website is geüpdatet, ook voor WordPress. Dit artikel is een levend document en zal geüpdatet worden wanneer nieuwe functies beschikbaar zijn

Opgelost

• Speciale karakters in reviewmails werden niet correct weergegeven

Marketing Platform
Opgelost

• Wegens een update werden longstaykortingen niet correct weergegeven

Responsive Hotel Website
Opgelost

• In het Content Management System (CMS) is het mogelijk op pagina's om de boekingsknop te deactiveren. Wanneer de boekingsknop op inactief was gezet, werd deze nog getoond op mobiele apparaten
  • De routeplanner in Google Maps gaf de route in sommige templates niet correct weer
  • Points of Interest (POI) konden in Internet Explorer niet worden aangeklikt

Nieuwe websites

• Deze nieuwe Design Store website met de template Sommelier staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! At Home Hotel, Belgium
  • Deze nieuwe Design Store website met de template Piccolo staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel Neerlandia, Valkenburg
  • Deze nieuwe Design Store website met de template Piccolo staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Mercure Hotel Amersfoort Centre