Nieuwe functies en oplossingen tot 2015-08-10

Nieuw

• Uit gebruikerstesten blijkt dat als gasten een boeking niet afronden, dit vaak komt omdat ze een vraag hebben over de veiligheid, de prijs, over annuleren of dat ze een andere vraag hebben. Om deze gasten in het boekingsproces te houden, zijn er een aantal informatiepunten toegevoegd.
    Wanneer een gast een vraag heeft die hier niet bij staat, zoals "Kan ik mijn hond meenemen?", hebben gasten nu ook de optie om het telefoonummer van het hotel te zien door op "Ik heb een andere vraag" te drukken. Uit testen na de ingebruikname van deze informatiepunten, blijkt dit een positieve invloed te hebben op de conversie van boekingen

Opgelost

• Een aantal kleine verbeteringen in de opmaak van het beveiligde boekingsproces zijn aangebracht voor de browser Safari van Apple

Responsive Hotel Website
Nieuwe websites

• Deze nieuwe Design Store website met de template Piccolo staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Lord Kensington Hotel, London

NB: Het menu van deze website is op maat gemaakt voor Lord Kensington. De template van Piccolo wijkt iets af van dit voorbeeld
  • Deze nieuwe Design Store website met de template Night Audit staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel Blyss, Amsterdam

• Deze nieuwe Design Store website met de template Concierge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel Atlas Vondelpark, Amsterdam

Tailor Made Website
Nieuwe websites

• Deze nieuwe op maat gemaakte website staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Jupiter Hotel, Amsterdam