Nieuwe functies en oplossingen tot 2015-09-07

Opgelost

• Wegens een aanpassing in een ander deel van de boekingsmodule, werd het hotellogo niet getoond in annuleringsbevestigingen via e-mail
  • Bij sommige hotels verschilde de beschikbaarheid van arrangemententen tussen de boekingsmodule en het marketingplatform

Responsive Hotel Website
Nieuw

• Door dubbel te klikken, kan er nu worden ingezoomd in Google Maps
  • Het veld "keywords" is uit het Content Management System (CMS) gehaald, omdat geen enkele zoekmachine nog sleutelwoorden vereist voor goede zoekresultaten

Opgelost

• De stijling en marges van 404-pagina's (een pagina welke getoond wordt indien de bezoeker een niet-bestaande pagina probeert te openen) zijn geoptimaliseerd
  • Hotels die een wit lettertype in de website hebben, zagen ook witte tekst op een witte achtergrond in het Content Management System (CMS), waardoor de tekst niet goed leesbaar was voor hotelwebsitemanagers
  • Voor verschillende pagina's in hotel websites zijn de marges rond titels en andere content items gecorrigeerd
  • Indien er meer dan zeven Points of Interest (POI) binnen één categorie in Google Maps stonden, pasten het aantal POI's niet in de categorie

Nieuwe websites

Tailor Made Website
Nieuwe websites

• Deze nieuwe op maat website staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! West Side Inn Hotel, Amsterdam