Uitrol van de nieuwe Channel Manager interface

Met trots presenteren we de nieuwe channel manager interface voor de Hoteliers.com SMART Channel Manager. Er zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd in de voor- en achterkant van de channel manager.

Voor wie is deze update?
Deze update is voor alle hotels die gebruik maken van de Smart Channel Manager.

Maakt u nog geen gebruik van deze channel manager en bent u geïnteresseerd in een persoonlijke online demonstratie? Laat het aan ons weten, we nemen graag contact met u op.

Wat is er verbeterd?
De grootste veranderingen zijn de mogelijkheid om de channel manager op meer type apparaten en met verschillende browsers te gebruiken, verbeteringen in de snelheid en de mogelijkheid voor ervaren gebruikers om zelf kamers toe te voegen, tarieven te verbinden en nieuwe boekingssites toe te voegen.

• Browsers De channel manager kan in elke browser worden geopend, alhoewel SmartHOTEL officieel Google Chrome en Internet Explorer ondersteunt. We raden aan om een desktopcomputer te gebruiken voor uitgebreide aanpassingen aan kamers en tarieven en om alleen een tablet of smartphone te gebruiken voor snelle updates aan één kamer/tarief die u onderweg wilt maken (het kan soms lastig zijn om tarieven te updaten op het kleine scherm van een smartphone)
  • Ervaren-gebruikers Uitgebreid beheer, om bijvoorbeeld zelf kamers en tarieven toe te voegen en zelf tarieven aan boekingssites te verbinden, zal mogelijk zijn zodra alle hotels over zijn naar het nieuwe extranet. We raden aan om deze optie alleen te gebruiken als u dagelijks met de channel manager werkt en erg vertrouwd bent met de interface, anders kunt u het beste uw verzoek zoals gewoonlijk bij Support indienen
  • Planning We verwachten alle hotels in de komende maanden toegang te geven tot de nieuwe interface. We zullen contact opnemen met elk hotel zodra het nieuwe channel manager extranet beschikbaar is. Mocht u eerder toegang willen, neem dan contact op met ons supportteam

Lees meer over de verbeteringen in "Wat is er verbeterd in de nieuwe Channel Manager interface, powered by SmartHOTEL?"

Wanneer zal dit worden uitgerold?
We zullen in oktober 2015 beginnen om de eerste hotels over te zetten en we verwachten dat alle hotels voor het einde van dit jaar toegang tot het nieuwe extranet zullen hebben. De oude interface zal volledig uitgefaseerd worden.

We zullen u drie berichten sturen:

• Het eerste bericht bevat uw nieuwe logingegevens. We zullen u ook persoonlijk bellen om er zeker van te zijn dat u in kunt loggen met deze gegevens en om eventuele vragen te beantwoorden
  • Een tweede bericht zal na 2 weken worden verstuurd, als herinnering
  • Een laatste bericht zal na 4 weken worden verstuurd, waarna uw login voor het oude extranet zal worden uitgezet

Kan ik eerder toegang krijgen tot deze update?
Als u graag eerder in de nieuwe omgeving wilt werken, dan geven we u graag eerder toegang. Laat het aan ons weten voor 15 oktober en we zullen u laten weten wanneer we uw hotel kunnen overzetten.

Wat moet ik doen?
In eerste instantie hoeft u nog niets te doen. Zodra u van ons een bericht ontvangt, raden we aan om:

• Te testen of u kunt inloggen
  • Wanneer u een link naar de channel manager in uw browserfavorieten heeft opgeslagen, kunt u deze vervangen met de nieuwe URL http://cm.hoteliers.com
  • Uw logingegevens van boekingssites op te slaan op de pagina "Boekingssites"

Wat kost deze update?
Deze update is kosteloos en is onderdeel van voortdurende ontwikkelingen in de producten die hoteliers.com biedt.

Hoe kan mijn collega toegang krijgen?
Stuur ons een verzoek met de gewenste naam en e-mailadres. We raden aan om iedereen binnen uw team persoonlijke logingegevens te verstrekken, zodat u in het log goed kunt zien wie wat heeft aangepast.

NB Benieuwd naar de nieuwe functies? Lees dan "Wat is er verbeterd in de nieuwe Channel Manager interface, powered by SmartHOTEL?"