Nieuwe functies en oplossingen tot 2015-10-05

Tip Klik hier en ontvang automatische updates van de nieuwste functies en oplossingen voor producten die u gebruikt

Booking Engine

Opgelost

• Voor tablets zijn verbeteringen doorgevoerd. Voorheen moesten gebruikers ver naar beneden scrollen om de 'book overlay' te zien. Nu is de 'book overlay' in het midden van het scherm geplaatst, ook op tablets, waardoor deze direct zichtbaar is
  • Wanneer de boekingsmodule op een hotelswebsite opende in een frame, was het voor sommige gasten lastig om met een iPad te boeken. Dit is nu opgelost
  • Voor de Windows Phone, werd de opmaak niet goed weergegeven. Sommige knoppen en links stonden verkeerd. Deze items worden nu goed weergegeven op de Windows Phone
  • Kortingen die in de boekingsmodule soms niet goed werden getoond, worden nu correct weergegeven

Online Payment

Opgelost

• Namen van gasten met speciale karakters (diakritische tekens), zoals "é" "ô" "ñ" werden niet goed weergegeven op betaalverzoeken wegens een verbetering in de veiligheid in de manier waarop namen van gasten naar de online payment module verstuurd worden

Responsive Hotel Website

Nieuwe websites

• Deze nieuwe Design Store website met de template Night Audit staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Floris Ustel Midi

• Deze nieuwe Design Store website met de template Night Audit staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel De L'Empereur

• Deze nieuwe Design Store website met de template Concierge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Aadam Wilhelmina Hotel