Nieuwe functies en oplossingen tot 2015-10-19

Nieuw

• Verouderde browsers We ontwikkelen interfaces en websites voor de meest gebruikte en meest recente browserversies. Erg oude browsers tonen de interfaces en websites niet altijd goed. Om die reden is er, alléén voor gebruikers die een erg verouderde browser hebben, een melding toegevoegd.

Kijkend naar statistieken van browsergebruik in september 2015, worden de volgende browsers in het algemeen als erg oud beschouwd: Internet Explorer 9, Firefox 25, Safari 7 en eerdere versies.

De volgende schermafbeelding is een verouderde browser, Internet Explorer 9 (IE9). Hierin wordt de boekingsmodule niet correct weergegeven en is er een melding zichtbaar waarin de gebruiker wordt geadviseerd om de browser te updaten, aangezien IE10, IE11 en Edge de meest recente versies zijn van deze browser.

Kijkend naar de statistieken van browsergebruik, wordt IE9 door slechts 0.9% van de IE-gebruikers (7.2%) gebruikt. Dit komt neer op een gebruik van slechts 0.9% van de 7.2% = 0.06%. Slechts 0.06% van het totaal aantal gebruikers online gebruikt dus IE9.

• Extra veiligheid via https Recentelijk zijn alle hoteliers.com-systemen verhuisd naar snellere en nog veiligere servers. Met deze verhuizing zijn er aan meer systemen van hoteliers.com een veiligheidscertificaat toegevoegd. Certificaten worden vooral aangeraden voor pagina's waarin gevoelige persoonsgegevens of betaalgegevens verstuurd worden.

Aan het groene slotje in de browser's adresbalk is te zien dat het veiligheidscertificaat actief is:

De stappen in het boekingsproces waarin de gast persoonsgegevens en betaalgegevens invult, waren altijd al beveiligd met een certificaat:

Certificaten zijn op meer plekken toegepast, inclusief de eerste stap van het boekingsproces:

Daarnaast zit er ook een certificaat op het hoteliers.com extranet:

• CTA/CTD De opties Geen Aankomt (CTA) en Geen Vertrek (CTD) worden nu duidelijker weergegeven in de kalender van de boekingsmodule. Closed to Arrival wordt nu weergegeven als een grijs blokje, Closed to Departure wordt nu als een gestippelde lijn rond het blokje weergegeven

Opgelost

• Verschillende kleine stijlverbeteringen zijn aangebracht
  • Wanneer er dubbel geklikt werd op de naam van een tarief, werd de prijskalender niet goed uitgelijnd. Dit is opgelost

Mobiele Website
Opgelost

• Ontbijt In de responsive versie van de nieuwe boekingsstappen, was het door de uitlijning van teksten soms niet duidelijk of het ontbijt inbegrepen is. De uitlijning is nu aangepast om dit duidelijker weer te geven

Online Payment
Nieuw

• Betaalverzoeken Hotels kunnen gasten een betaalverzoek via e-mail sturen. De bevestigingspagina van betaalverzoeken toonde voorheen het logo van hoteliers.com. Omdat betaalverzoeken een direct verzoek van het hotel aan de gast zijn, is het logo van hoteliers.com nu vervangen voor het logo van het hotel. De merkkleuren van het hotel zijn ook toegevoegd aan deze bevestigingspagina. Tenslotte zijn ook de teksten aangepast, om deze vriendelijker te laten overkomen. Lees meer over betaalverzoeken sturen

Opgelost

• Wegens een eerdere fix werden speciale karakters in de namen van gasten niet correct weergegeven in de login.hoteliers.com op de tab "Payments"

Responsive Hotel Website
Nieuw

• Tripadvisor is nu beschikbaar als social media icoontje

Opgelost

• Google Maps Wanneer een gebruiker in Google Maps de routeplanner gebruikte en daarna een tweede route plande, werden beide routes getoond. Nu wordt de eerste route gewist, zodra een tweede route gepland wordt

Nieuwe websites

• Deze nieuwe Design Store website met de template Concierge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Kasteel de Essenburgh, Hierden

• Deze nieuwe Design Store website met de template Concierge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Best Western Hotel Baars, Harderwijk

• Deze nieuwe Design Store website met de template Sky Lounge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Guya Wave Hotel, Mallorca, Spain

• Deze nieuwe Design Store website met de template Sky Lounge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Best Western Zaan Inn, Zaandam