Nieuwe functies en oplossingen tot 2015-11-02

Nieuw

• Reviewformulier Wanneer gasten een boeking hebben gemaakt via de boekingsmodule, ontvangen ze een verzoek om een korte beoordeling te schrijven. Dit formulier is nu aangepast, zodat de merkkleuren van het hotel worden getoond. Het formulier is nu ook responsive, waarbij het formulier zich aanpast naar de schermgrootte van de gebruiker

• Arrangementen Voorheen werden arrangementen van meerdere nachten als 'beschikbaar' getoond, ook al had de gast op één nacht gezocht. Nu wordt voor arrangementen van meerdere nachten, in plaats van 'beschikbaar', het aantal nachten met daarnaast een niet-beschikbaar-teken getoond

Opgelost

• Reviewmodule Bij sommige hotels met specifieke kleurinstellingen was de reviewmodule niet goed leesbaar wanneer het contrast tussen de gekozen kleuren niet groot genoeg was. Het kleurgebruik van de reviewmodule is nu aangepast naar de nieuwe kleuringestellingen, waardoor de reviewmodule beter leesbaar is voor alle hotels
  • Link naar reviewmodule in boekingsmodule De link naar de reviewmodule die aan de bovenkant van de boekingsmodule staat, opende niet op smartphones. Dit is nu opgelost
  • Boekingsstappen De boekingsstappen bovenaan de boekingsmodule werden in een oudere versie van Internet Explorer niet goed uitgelijnd. Voor de meest recente versies is dit nu opgelost. Lees meer over de support voor oude browserversies

Responsive Hotel Website
Nieuw

• Geen indexatie Wanneer een taal van een website op inactief is gezet, zal deze niet meer aangemerkt worden om geïndexeerd te worden in zoekmachines. Daarnaast is het voor geavanceerde gebruikers nu ook mogelijk om individuele pagina's aan te merken om (niet) geïndexeerd te worden door "Don't follow" te selecteren

• Concierge template Verschillende kleine marge- en stijlaanpassingen zijn doorgevoerd binnen het template "Concierge"

Nieuwe websites

• Deze nieuwe Design Store website met de template Concierge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel Piet Hein, Amsterdam

• Deze nieuwe Design Store website met de template Concierge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel Oosteinde, Amsterdam

• Deze nieuwe Design Store website met de template Sky Lounge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel Corbillon, Corbion, Belgium