PayPal instellen voor Online Payment

PayPal op online payment aansluiten is redelijk simpel. Alleen een e-mailadres is nodig om de verbinding op te zetten. Het is ook aan te raden om onderstaand in te stellen, om het meeste uit uw PayPal account te halen.

Om PayPal-transacties correct voor u te verwerken, vragen we u om de volgende technische instellingen toe te voegen aan uw PayPal Business Account:

1. Login bij uw PayPal merchant account
  2. Klik bij "Business Profile" op "Profile and settings"
  3. Klik bij "My selling tools" naast "API access" op "Update"
  4. Klik op "Add or edit API permissions"
  5. Vul bij "Third Party Permission Username" het adres "support_api1.v.psp.com" toe en druk op "Lookup" (zie onderstaande afbeelding)

6. Klik daarna op de knop "Edit Third Party". Zie onderstaande afbeelding:

7. Vink de benodigde toestemming aan:
    - "Use express checkout to process payments"
    - "Issue a refund for a specific transaction"
    - Authorize and capture your PayPal transactions"
    - "Obtain information about a single transaction"

8. Klik op "Save"

Zodra u bovenstaande instellingen correct heeft, zullen transactiestatussen automatisch worden geüpdatet en zal u terugbetalingen kunnen doen.

NB Zodra u bovenstaande stappen hebt uitgevoerd, kunt u ons Supportteam vragen om PayPal op uw account te activeren