Checken of uw domeinnaam bij ons wordt gehost

Indien u een Responsive Hotel Website of een Tailor Made Website heeft, is één domeinnaam (URL) inclusief. We raden aan om alle andere domeinnamen die aan uw website gerelateerd zijn door hoteliers.com te laten hosten, zodat u altijd één contactpersoon heeft voor al uw vragen.

Indien u niet zeker weet of uw domeinnaam door hoteliers.com gehost wordt, kunt u uw domeinnaam opzoeken op één van de volgende websites:

We gebruiken KPN Internedservices (is.nl), Linulex (mijndns.com) en soms EuroDNS als provider voor domeinen:

• Indien uw domeinnaam wel bij één van deze providers staat, wordt uw domeinnaam waarschijnlijk door ons gehost. Ons support team kan u dan assisteren met vragen rond het domein, zoals aanpassingen aan de DNS-records
  • Indien uw domeinnaam niet bij één van deze providers staat, kunt u contact opnemen met de provider die wel vermeld staat

KPN Internedservices (is.nl)

Linulex (mijndns.nl)