Nieuwe functies en oplossingen tot 2015-11-16

Nieuw

• Veiligheid De beveiligde pagina's van het boekingsproces waren altijd al beveiligd met een zegel van het Thawte SSL-certificaat. De informatie over dit zegel en de verificatie ervan zijn nu toegevoegd bij het onderdeel "Is het veilig om te boeken?". Wanneer een gast op deze link klikt, kan de gast de geldigheid van het zegel zien

• Statistieken Het is nu makkelijker om de statistieken van de boekingsmodule te lezen. Het exact aantal boekingen van een dag wordt nu weergegeven zodra de gebruiker met zijn muis over een specifieke dag heen gaat

• Aankomsttijd Gasten kunnen tijdens het boeken aangeven hoe laat ze verwachten aan te komen. Omdat het grootste deel van de gasten voor middernacht aankomt, is de volgorde van de aankomsttijden nu omgekeerd waardoor gasten de goede aankomsttijd sneller kunnen selecteren

• Beoordelingsformulier Er is een extra vraag toegevoegd aan het beoordelingsformulier wat de gast invult na het verblijf: "Wat is de belangrijkste reden waardoor u direct op onze website hebt geboekt?". De antwoorden op deze vraag worden eerst verzameld voor algemene statistieken, waarmee hoteliers.com de hotels van beter advies kan voorzien. Zodra hotels genoeg individuele resultaten hebben, zullen de resultaten ook weergegeven gaan worden in het hotel extranet

Opgelost

• Kleuren De achtergrondkleur van de boekingspagina's bij een aantal hotels werd niet goed weergegeven
  • In sommige mailings, zoals annuleringsbevestigingen of bevestigingen van reserveringsaanvragen, werden er slashes getoond en misten er enters tussen de regels
  • RFP-module De Vergadermodule werkte niet in een iframe wegens https-forwarding. Ook konden de formulieren tijdelijk niet verzonden worden. Dit is in korte tijd opgelost. Daarnaast is het logo in de bevestiging aangepast naar het hotellogo
  • Facebook De kleurinstellingen van de boekingsmodule op Facebook kwam niet meer overeen met de kleuren van Facebook, dit is nu hersteld

Online Payment
Nieuw

• Achtergrond Wanneer een achtergrondafbeelding in de boekingsmodule wordt toegevoegd, wordt deze afbeelding nu ook volledig getoond in de betaalpagina's

Responsive Hotel Website
Nieuw

• Kleine hotelketens We zijn blij met het nieuwe contentitem in de Responsive Hotel Website binnen de Design Store. Wanneer er een contract voor is getekend, kan een gebruiker nu een contentitem voor hotelketens toevoegen in het CMS. Hierbij worden de hotels van de keten weergegeven in informatieblokken, waarop geklikt kan worden om naar de individuele hotelwebsites te gaan.
    Onderstaande afbeelding is een voorbeeld hiervan. We verwachten in de komende weken een online voorbeeld te kunnen tonen. Dit contentitem is vooral geschikt voor hotelketens van 2 tot 9 hotels. Voor grotere hotelketens raden we een Tailor Made website aan

• Title tags De 'title tag' op een website is één van de meest belangrijke tags om goed gevonden te worden op internet. Voorheen werd een title tag automatisch opgebouwd als "Gebruikers invulling via CMS - Hotelnaam, Hotelplaats" waarbij de hotelnaam en hotelplaats niet aangepast kunnen worden. Voor de homepage van hotelwebsites wordt dit nu opgebouwd als "Hotelnaam, Hotelplaats - Gebruikers invulling via CMS", omdat de homepage de meest belangrijke pagina is. In de komende weken zullen meer veranderingen in het CMS worden gedaan, met het doel om gebruikers meer controle over deze title tag te geven.

Onderstaand is een voorbeeld van hoe dit nu in Google getoond wordt:

Onderstaand is een voorbeeld van hoe het nu in Google zal worden getoond:

Nieuwe websites

• Deze nieuwe op maat website staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Quality Lodgings Hotels & Restaurants

• Deze nieuwe op maat website staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast!  Hyde Park Suites