Nieuwe functies en oplossingen tot 2016-01-11

Opgelost

• Op www.hoteliers.com, op pagina's waar gasten meeting rooms kunnen boeken, werden sommige afbeeldingen niet weergegeven. Dit is opgelost

Responsive Booking Engine
Nieuw

• Kortingen per rate Deze nieuwe functie is aangevraagd door verschillende hoteliers. Het was al mogelijk om automatische kortingen als last minute, early en long stay discounts in te stellen op kamerniveau. Het is nu ook mogelijk om deze kortingen op tariefniveau in te stellen. Daarnaast worden de kortingen aan de rechterkant van de boekingsmodule weergegeven, om gasten te verleiden om eerder te boeken of extra nachten bij te boeken

Om een korting in te stellen, kunt u naar http://login.hoteliers.com > Hotel Data gaan. U klikt dan op de kamernaam in het rechtermenu en vervolgens op Auto room discounts

Bij het aanmaken van een korting, is het mogelijk om aan te vinken voor welke tarieven de korting geldt

Opgelost

• CTA/CTD Een kleine fout in de "Lock for arrival" en "Lock for departure", ook bekend als "Closed to arrival" (CTA) en "Closed to departure" (CTD) - is opgelost
  • Valuta Wanneer een gebruiker van valuta bovenaan het scherm wisselde, werd dit niet overal in de pagina correct weergegeven
  • RFP-module In de Vergadermodule werden sommige waarden niet goed opgeslagen
  • Boekingskalender De namen van dagen in de boekingskalender werden niet goed uitgelijnd wanneer de boekingsmodule in een smal iframe geïmplementeerd is

Responsive Hotel Website
Nieuw

• Een nieuwe template is toegevoegd, genaamd "Champagne". Bekijk onze company site om deze gloednieuwe template te bekijken

• Promoblokken in het template "Concierge" zijn aangepast om dynamische teksten beter te laten passen
  • Chinees/Russisch/Japans Het is nu mogelijk om talen met speciale karakters toe te voegen, zoals Chinees, Russisch, Japans, Turks, Grieks, etc.

Opgelost

• Google Maps in het template "Sky Lounge" is verbeterd, om beter te passen op verschillende schermformaten

Nieuwe websites

• Deze nieuwe Design Store website met de template Piccolo staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Apple Inn, Amsterdam

• Deze nieuwe Design Store website met de template Sky Lounge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Conferentiecentrum Bovendonk, Hoeven

• Deze nieuwe Design Store website met de template Sky Lounge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Alma Best Hotel, Lagarrigue, France

• Deze nieuwe Design Store website met de template Sommelier staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel Larende, Amsterdam

• Deze nieuwe Design Store website met de template Champagne staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel de Moriaan, Oirschot

• Deze nieuwe Design Store website met de template Piccolo staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Amsterdam Village Hotel

• Deze nieuwe Design Store website met de template Piccolo staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Amsterdam House Hotel Eureka

Tailor Made Website
New websites

• Deze nieuwe op maat gemaakte website staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! New West Inn, Amsterdam