Nieuwe functies en oplossingen tot 2015-11-30

Opgelost

• De preferred banner en review badge werden bij externe sites niet meer goed ingeladen wegens een wijziging van http naar https. Dit is opgelost

login.hoteliers.com
Opgelost

• Sommige hotels vonden het moeilijk om foto's te plaatsen in het extranet. Om duidelijk aan te geven welk type foto's en welke grootte foto's geüpload kunnen worden, is deze informatie nu toegevoegd bij het uploaden van een kamer- of hotelfoto

• Wanneer hotels een apostrof plaatsten in een hotel- of kamertekst, werd dit niet goed opgeslagen maar getoond als slashes (\\\\)

Marketing Platform
Opgelost

• Op het profiel van een hotel op hoteliers.com staat een link naar de hotelwebsite. Deze link werkte tijdelijk niet

Boekingsmodule
Nieuw

• We hebben het kalenderscript van de boekingsmodule aangepast op verschillende hotelwebsites die niet door hoteliers.com gemaakt zijn. Dit nieuwe kalenderscript draagt bij aan de beste conversie, optimaal gebruikmakend van schermgroottes: De boekingsmodule opent in een fancybox op desktopcomputers en opent in een nieuw tabblad op mobiele apparaten
  • De boekingsmodule is ook geoptimaliseerd voor gebruik in een iframe

Opgelost

• Gebruikers kunnen extra kamers toevoegen aan het winkelmandje, nadat er al een kamerselectie gemaakt is. Een aantal punten in het winkelmandje zijn opgelost

• De manier waarop arrangementen voor meerdere nachten worden getoond is verbeterd. De kamers en arrangementen die 'beschikbaar' zijn, matchen nu altijd precies het aantal nachten waar de gebruiker op heeft gezocht.

In het algemeen wordt een arrangement alleen als 'beschikbaar' getoond als de keuze van het aantal nachten van de gebruiker correspondeert met het aantal nachten van het arrangement. Als het arrangement voor meer nachten is, wordt "Arrangement niet beschikbaar" getoond met de opmerking "Verblijfsduur 2 nachten, bekijk beschikbaarheid"

Een aantal hotels maakt gebruik van een 'directe link' naar een specifiek arrangement (bijvoorbeeld een "2 nachten weekendarrangement"). Deze directe link zal nu in plaats van alleen de datum van vandaag, automatisch twee nachten tonen, om te voorkomen dat het label "Arrangement niet beschikbaar" wordt getoond