Nieuwe functies en oplossingen tot 2015-12-14

Opgelost

• Hotels ontvangen aankomstlijsten van gasten die zullen inchecken. De valuta op deze lijst werd weergegeven in EUR, ook al had een hotel GBP, USD of een andere valuta ingesteld. Dit is nu opgelost, zodat de valuta die het hotel ingesteld heeft wordt getoond
  • Een klein aantal hotels gebruikt de optie voor gasten om een kamer op aanvraag te boeken. Wanneer een hotelgebruiker een boeking van 'aangevraagd' omzette naar 'bevestigd' werd er een e-mail gestuurd die niet correct was. Deze e-mailmelding is nu aangepast

Responsive Boekingsmodule
Nieuw

• Wanneer een gast op een foto bij een bepaald kamertype klikt, kan de gast de fotovergroting nu makkelijker sluiten door naast de foto te klikken. Daarnaast is de achtergrondkleur van de foto veranderd naar zwart, om de focus op de foto te vergroten. Dit is ook voor mobiele apparaten verbeterd

Opgelost

• Wanneer een gast, in plaats van één keer, dubbel-klikte op een de naam van een prijstype, werd de prijskalender verticaal geopend in plaats van horizontaal. Dit is nu opgelost

Online Payment
Nieuw

• Eén van de hoteliers merkte op dat de tekstvelden in het boekingsproces allemaal verbeterd zijn, maar dat de tekstvelden op de betaalpagina niet veranderd waren. We hebben de velden op de betaalpagina nu ook verbeterd, waardoor het makkelijker is om deze in te vullen - zowel op dekstop als op mobiele apparaten

Opgelost

• De betaalpagina verwerkte de Google Analyticscode niet correct. Dit is nu opgelost, waardoor de Google Analyticscode ook binnen de betaalpagina wordt geactiveerd

Responsive Hotel Website
Nieuwe websites

• Deze nieuwe Design Store website met de template Night Audit staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Floris Karos Hotel, Bruges
  • Deze nieuwe Design Store website met de template Night Audit staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Floris Arlequin Grand Place, Brussels