Nieuwe functies en oplossingen tot 2016-02-08

Nieuw

• Supportknop Ons doel is om u en uw gasten op de beste manier te ondersteunen, via het kanaal van uw voorkeur. Het was al mogelijk om contact met ons op te nemen via telefoon, fax, post, e-mail, twitter en facebook.

Het is nu ook mogelijk om contact met ons op te nemen via de support/chatknop, welke we op de boekingssite (voor hotelgasten), op het extranet, support center en op de productpagina's (voor hotels) geplaatst hebben.

Wanneer een supportmedewerker beschikbaar is om uw vraag direct te beantwoorden, zal de knop "Chat" tonen. In andere gevallen, zal de knop "Support" tonen, waarbij er een makkelijk contactformulier ingevuld kan worden

Opgelost

• Een tijdelijke bug zorgde ervoor dat de aankomst- en vertrekdatum van corporate boekingen niet correct werden weergegeven in het boekingsoverzicht
  • Wanneer een gebruiker teksten wilde aanpassen, met daarin bullet points of harde-returns, werden deze teksten niet goed opgeslagen. In plaats van bullet points of harde-returns, werd er "rn" weergegeven. Dit was ook van toepassing op betaalverzoeken van Online Payment

Responsive Hotel Website
Opgelost

• Een probleem met het uitknippen en inladen van afbeeldingen in het CMS is opgelost

Nieuwe websites

• Deze nieuwe Design Store website met de template Cosmopolitan staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel 1900, Bergen

• Deze nieuwe Design Store website met de template Champagne staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel de Looier, Amsterdam

• Deze nieuwe Design Store website met de template Night Audit staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Apart Hotel Randwyck, Maastricht

• Deze nieuwe Design Store website met de template Sky Lounge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel Hof van 's Gravenmoer

Tailor Made Website
Nieuwe websites

• Deze nieuwe op maat website staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel Bazar, Amsterdam / Rotterdam