Nieuwe functies en oplossingen tot 2016-01-25

Opgelost

• CVC-icoontje Het informatieicoontje op het creditcardformulier waarin uitgelegd wordt wat een CVC-code is, was niet zichtbaar
  • Valutaswitch Wanneer een gebruiker een vreemde valuta had gekozen in de kamerkeuze van Stap 1, werd deze valuta niet in Stap 2-4 getoond

Responsive Hotel Website
Nieuw

• Icoontje voor huidige locatie In de routeplanner voor Google Maps, is de positie en het icoon voor de huidige locatie van de gebruiker gewijzigd. Gasten kunnen op dit icoontje klikken om de route van hun huidige locatie naar het hotel te plannen

• CMS-menu De gebruiksvriendelijkheid van het menu in het Content Management System (CMS) is verbeterd. Menu-items zijn nu op een meer logische manier in categorieen verdeeld. Daarnaast zijn menu-items die slechts éénmalig gebruikt worden, verwijderd uit het hoofdmenu

• CMS-taalkeuze De taalkeuze in het CMS is veranderd van een drop-down naar knoppen. Op deze manier kunnen gebruikers een stuk sneller van taal wisselen

Opgelost

• Voor sommige templates zijn verschillende kleine verbeteringen aangebracht in de opmaak en marges van de website
  • In websites met een erg lang menu, in de template "Piccolo", konden gebruikers niet scrollen op een smartphone
  • Er was een tijdelijke fout in het uitknippen van afbeeldingen via het CMS

Nieuwe websites

• Deze nieuwe Design Store website met de template Sky Lounge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Evaux Grand Hôtel, France