Verschillende ontwikkelingen in de Responsive Hotel Website

De templates in de Responsive Hotel Website worden altijd verbeterd met nieuwe functionaliteiten om de beste gebruiksvriendelijkheid te garanderen. De afgelopen periode zijn verschillende functies toegevoegd in de mobiele versies van de Responsive Hotel Website.

1. Betere taalselectie
2. Quick Action Buttons geïntegreerd in meeste templates

1. Betere taalselectie
Wanneer hotels gebruik maken van meerdere talen verschijnt de taalselectie bovenin de Responsive Hotel Website. Met deze selectie kunnen bezoekers van de website gemakkelijk kiezen voor hun gewenste taal. Deze button is nu gebruiksvriendelijke gemaakt en heeft een nieuw design gekregen.

Oude taalselectie:

Nieuwe taalselectie:

2. Verbeterde navigatie op smart phone apparaten
Een van de grootste voordelen van de Responsive Hotel Website is dat de website zich automatisch aanpast aan de schermgrootte van elk apparaat. Dit zorgt ervoor dat de website op elk apparaat het beste wordt weergegeven. Met de introductie van de Quick Action Buttons kunnen bezoekers op de mobiele versie van de website nog beter de website bekijken!

Oude mobiele template:

Nieuwe mobiele template: