Reageren op reviews

Elke gast die een boeking maakt via uw eigen website ontvangt een aanvraag om een review te plaatsen over uw hotel. Recentelijk is het mogelijk gemaakt om te reageren op deze reviews. Door te reageren op de reviews geeft u uw gasten het gevoel daadwerkelijk de feedback leest van uw gasten en verhoogt u het vertrouwen van uw gasten!

1. Hoe kan ik reviews beheren?
2. Hoe kan ik reageren op deze reviews?

1. Hoe kan ik reviews beheren?
Login op http://login.hoteliers.com en ga naar het tabblad "White Label Plus". Vervolgens kunt u klikken op "Whitelabel+ reviews" aan de linkerkant van uw scherm:

In dit scherm krijgt u een overzicht van de meeste recente reviews gemaakt via de eigen website. Reviews zijn gesorteerd van nieuw naar oud. U kunt ervoor kiezen wat u van de review wilt tonen: alleen de scores/reacties, allebei de scores en reacties of de review geheel niet tonen. Wij adviseren om zoveel mogelijk reviews te tonen, zodat gaste neen goed beeld krijgen van uw hotel.Indien de review optie niet beschikbaar is, kunt u contact opnemen met ons supportteam

2. Hoe kan ik reageren op deze reviews?
Naast de reacties van uw gasten, heeft u een blok waarin u kunt reageren naar de gasten. U heeft maximaal 150 woorden om op de reviews te reageren. Klik vervolgens op save en de reactie wordt automatisch geplaatst:

NB Uw reactie wordt niet per e-mail verstuurd naar de gast, maar weergegeven in de reviewmodule, zodat andere gasten kunnen zien wat u met de review gedaan heeft.