Meerdere kamertypes onder één arrangement

Met de nieuwste update van de boekingsmodule is het mogelijk om meerdere kamers aan te bieden onder arrangementen. U hoeft slechts één arrangement aan te maken en vervolgens kunt u zelf te kamertypes hieronder plaatsen.

Oude situatie
In de vorige versie van de boekingsmodule was het noodzakelijk om elk arrangement apart aan te maken als u deze wilde aanbieden voor meerdere kamertypes:

Nieuwe situatie
In de meest recente update hoeft u slechts één arrangement aan te maken en kunt u zelf bepalen welke kamertypes u wilt aanbieden. Hierdoor krijgt u in de boekingsmodule één arrangement in plaats van vijf verschillende arrangementen:

Lees meer In het volgende artikel vindt u een uitleg hoe u uw kamertypes kunt plaatsen onder uw arrangementen.