Stel Cross-selling in voor uw hotel

Met de nieuwe optie cross-selling in de boekingsmodule kunt u uw bezoekers laten boeken bij uw partner hotel indien u geen beschikbaarheid heeft.

Hoe activeer ik cross-selling voor mijn hotel?
Ga naar http://login.hoteliers.com, login en ga vervolgens naar het tabblad White Label Plus. Vervolgens kunt u klikken op de optie Whitelabelplus settings aan de linkerkant van het scherm. Binnen deze opties ziet u de cross selling optie staan. Vul hierin de Hotel ID’s van uw partner hotels in, zodat deze zichtbaar worden wanneer u geen beschikbaarheid meer heeft in uw eigen hotel. Indien u het Hotel ID niet weet van uw hotel kunt u gaan naar het tabblad Hotel Data > Hotel Main info, waarna u uw Hotel ID bovenaan ziet staan.

Een live voorbeeld van Cross Selling in de boekingsmodule:

Sandton Brussels Centre