Stel Cross-selling in voor uw hotels

Met de nieuwe optie cross-selling in de boekingsmodule kunt u uw bezoekers laten boeken bij uw partner hotel indien u geen beschikbaarheid heeft.

Hoe activeer ik cross-selling voor mijn hotel?
Ga naar dashboard.hoteliers.com, log in en ga vervolgens naar Instellingen > Boekingsmodule. Vervolgens kunt u klikken op de optie Whitelabel+ settings aan de linkerkant van het scherm. Binnen deze opties ziet u de cross selling optie staan. Vul hierin het Hotel ID of de Hotel ID's van uw partner hotel(s) in (gescheiden door een komma), zodat deze zichtbaar worden wanneer u geen beschikbaarheid meer heeft in uw eigen hotel.

Indien u het Hotel ID niet weet van uw hotel, kunt u deze opzoeken onder Contentbeheer > Hotel Main info, waar het Hotel ID bovenaan de pagina staat.

Een live voorbeeld van Cross Selling in de boekingsmodule:

Sandton Brussels Centre

Vragen? Indien u nog vragen heeft over cross-selling voor uw hotels, neem dan contact op met ons supportteam door een nieuw supportverzoek in te dienen.