Nieuwe functies en oplossingen tot 2016-05-02

Opgelost

• Betaalverzoeken Wanneer een betaalverzoek naar een e-mailadres met een nieuw type top level domain (TLD) zoals naam@bedrijf.amsterdam of naam@bedrijf.hotel werd gestuurd, werd dit adres niet geaccepteerd

Responsive Boekingsmodule
Nieuw

• Prijsvergelijking Het is nu mogelijk om de tools van Triptease te koppelen aan de boekingsmodule, zoals de prijsvergelijkingstool, die aan boekers de kamerprijs in vergelijking met andere boekingssites toont

• Arrangementen met meerdere kamertypes Voorheen moest er per kamertype een arrangement worden aangemaakt. Op dit moment is het mogelijk om meerdere kamertypes onder één arrangement te plaatsen. Dit maakt het visueel minder complex voor gasten

Responsive Hotel Website
Nieuw

• Contactformulier Een 'bedankpagina' kan nu in het CMS worden toegevoegd om het gebruik van het contactformulier via Google Analytics te meten. Hiervoor kan een nieuwe pagina in het CMS worden aangemaakt, welke gelinkt wordt in het content item van het contactformulier

Nieuwe websites

• Deze nieuwe Design Store website met de template Concierge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel Aalborg, Amsterdam

• Deze nieuwe Design Store website met de template Night Audit staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel des Sources Contrexeville, France

• Deze nieuwe Design Store website met de template Champagne staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel Freeland, Amsterdam

• Deze nieuwe Design Store website met de template Sky Lounge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Herberg de Gouden Leeuw, Bronkhorst

• Deze nieuwe Design Store website met de template Piccolo staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel Oorsprongpark, Utrecht

• Deze nieuwe Design Store website met de template Concierge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! De Kerckhem, Hasselt