Nieuwe functies en oplossingen tot 2016-06-27

Nieuw

• Corporate Module Hotels hebben de mogelijkheid om gasten een kortingscode te geven in de Corporate Module via een corporate user account. Hotels kunnen contactgegevens en billing instructions per gebruiker opslaan. Hotels kunnen nu de optie activeren om gasten de mogelijkheid te geven om hun contactgegevens zelf aan te passen

• Corporate Module De billing instructions per corporate user worden nu ook op de 'bedankpagina' voor de gast en op de e-mailbevestigingen van een boeking weergegeven
  • Corporate Module Het is nu mogelijk om een specifieke periode mee te geven aan een kortingscode, zodat de code alleen gedurende een bepaalde tijd gebruikt kan worden

• Lettertypes Alle lettertypes welke in de Responsive Hotel Website beschikbaar zijn, zijn nu ook in de Responsive Boekingsmodule beschikbaar, voor consistentie in de gebruikerservaring

Responsive Hotel Website
Opgelost

• De promotionele banner aan de linkerkant van de kalender had een verkeerd formaat wanneer twee teksten elkaar afwisselden

Nieuwe websites

• Deze nieuwe Design Store website met de template Night Audit staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Paleis Hotel, Den Haag