Nieuwe functies en oplossingen tot 2016-03-07

Opgelost

• Arrangementen Wanneer de tekst van een arrangement in een niet-Engelse taal werd opgeslagen, sprong de pagina naar Engels in plaats van de taal waarin de tekst was aangepast. Dit is opgelost
  • Save-knoppen De recent toegevoegde oranje knop voor support/chat zorgde ervoor dat de save-knop op verschillende pagina's niet zichtbaar was. De save-knoppen zijn op een andere plek gezet

Responsive Boekingsmodule
Nieuw

• Laadtijd De laadtijd is verlaagd voor de beveiligde boekingsomgeving, dit zijn Stap 2-4 in het boekingsproces

• Antwoorden op gastbeoordelingen Het is nu mogelijk voor hotels om te antwoorden op gastbeoordelingen via het hoteliers.com extranet. Deze antwoorden worden in de reviewmodule van de website van het hotel weergegeven. Lees meer

Opgelost

• Afbeeldingen werden niet correct weergegeven in Internet Explorer 10

Responsive Hotel Website
Nieuw

• Mobiele optimalisatie: Snelle actieknoppen De icons voor het menu en voor boeken, werden voorheen bovenaan de pagina weergegeven op mobiele apparaten. Hier zijn een aantal verbeteringen in aangebracht:

- De menuknop opent het menu en submenu
    - Een belknop (nieuw) is toegevoegd voor gasten die onderweg zijn
    - Een e-mailknop (nieuw) is toegevoegd, zodat gasten snel kunnen mailen
    - Een routeknop (nieuw) is toegevoegd. Deze opent de pagina waar Google Maps en de routeplanner op staat, indien deze in het CMS aan is gezet
    - De boekknop is zichtbaar op elke pagina en heeft de actiekleur van de huisstijl van het hotel

Gebruikers hoeven op mobiele apparaten niet meer beide handen te gebruiken om de meest cruciale acties uit te voeren. Deze 'hot buttons' hebben nu een prominente positie op elke pagina. De knoppen zijn makkelijk te bereiken voor de duim van de gebruiker en hebben een perfecte afmeting voor het aanraken met een vinger

Opgelost

• In het design template Champagne zijn de kamerblokken en arrangementblokken nu beter uitgelijnd
  • In Google Maps werden teksten met accenten en speciale karakters niet correct weergegeven
  • In Google Maps miste het icoon welke de locatie van het hotel weergeeft

Nieuwe websites

• Deze nieuwe Design Store website met de template Concierge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Chateau d'Hassonville, Belgium

• Deze nieuwe Design Store website met de template Sky Lounge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel Pastis, Maastricht

• Deze nieuwe Design Store website met de template Concierge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Kessels Heerlijkheid, Maren-Kessel