Nieuwe functies en oplossingen tot 2016-07-25

Nieuw

• Booking Engine Reminder Een nieuwe functie is toegevoegd: De Booking Engine Reminder. Dit is een pop-up welke verschijnt als een gast de boekingsmodule op de website sluit. De pop-up toont de voordelen van het direct boeken op de hotelwebsite en geeft gasten de mogelijkheid om een link naar de boekingsmodule via e-mail te sturen, als herinnering om later te boeken. Lees meer over de Booking Engine Reminder

• Ontwerp Er is een verandering in het ontwerp doorgevoerd, waardoor kamertypes visueel beter van elkaar gescheiden worden

• Ontwerp Er is een verbetering aangebracht in de scheiding van beschikbare versus niet-beschikbare kamers

• E-mailafhandeling Er is een nieuw systeem geïmplementeerd voor het afleveren van boekingsbevestigingen via e-mail. Dit is een systeem van een professionele e-mailhostingprovider, gespecialiseerd in e-mailverkeer. Hierdoor worden boekingsmails op een veiliger en meer betrouwbare manier verstuurd
  • Wekelijks rapport van boekingen Het was al mogelijk om een export van boekingen te maken door deze handmatig te exporteren vanuit login.hoteliers.com > Bookings. Het is nu ook mogelijk om wekelijks een overzicht van boekingen te ontvangen, door de instelling "Send weekly report" in login.hoteliers.comHotel Data > Hotel Settings aan te zetten

• Kamers gelinkt aan arrangementen Sinds kort is het mogelijk om meerdere kamertypes onder één arrangement te plaatsen. De arrangementsprijs kan hierbij als vaste prijs worden ingesteld, of als prijs met een vast verschil ten opzichte van het kamertarief worden ingesteld. Het is nu ook mogelijk om een percentage in te stellen voor het verschil ten opzichte van het kamertarief
  • TripConnect Er is een update doorgevoerd in de verbinding naar TripAdvisor. Deze grote update in de Instant Booking API (versie 7) zorgt ervoor dat uitgebreide kamerinformatie en hotelinformatie wordt meegestuurd, om zo het besluitvormingsproces en de boekingservaring van de gast te verbeteren, waarbij de presentatie van gegevens beter is en conversie verhoogd wordt

Opgelost

• Adres Bij het invullen van een postcode, hoort de straatnaam en plaats automatisch te verschijnen. Dit werkte tijdelijk niet

Responsive Hotel Website
Opgelost

• Login Wanneer een gebruiker zijn wachtwoord 5 keer verkeerd invult, wordt zijn account automatisch geblokkeerd om veiligheidsredenen. De teller hiervoor werd niet naar 0 teruggezet wanneer een gebruiker zijn wachtwoord wel goed invoerde, waardoor de gebruiker soms ook werd geblokkeerd als een wachtwoord over een langere periode 5 keer verkeerd ingevoerd werd

Nieuwe websites

• Deze nieuwe Design Store website met de template Concierge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! AC Meeting Centre De Meern

• Deze nieuwe Design Store website met de template Sky Lounge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel Klein Zwitserland, Slenaken

• Deze nieuwe Design Store website met de template Cosmopolitan staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Aquarius Hotel, Scheveningen

• Deze nieuwe Design Store website met de template Champagne staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! France Hotel, Amsterdam

• Deze nieuwe Design Store website met de template Night Audit staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Parkhotel De Bosrand, Ede

• Deze nieuwe Design Store website met de template Night Audit staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel La Vigne, France