Nieuwe functies en oplossingen tot 2016-05-30

Nieuw

• Veiligheid De toegang tot de backendsystemen van hoteliers.com is beperkt tot landen waar de hotels zich bevinden
  • Wachtwoordbeveiliging De wachtwoordsterkte voor toegang tot het hoteliers.com extranet is verhoogd
  • E-mailbevestigingen Omdat de titel van de gast nu wordt gevraagd in het boekingsproces, wordt deze nu getoond in bevestigingen en andere e-mails die een gast ontvangt. Een voorbeeld in het Spaans: "Estimado señor Gonzales", "Estimada señora Gonzales" en "Estimada señorita Gonzales"

Responsive Boekingsmodule
Nieuw

• Decimaalteken De wijze waarop valutabedragen worden weergegeven is verbeterd. Hier wordt nu de ISO (Internationale Standaard) voor gebruikt. Voor Engels wordt een punt gebruikt om decimalen te scheiden (€ 1 000.00), voor andere talen een komma (€ 1 000,00)

Mobiele Website
Nieuw

• Meerdere kamertypes onder één arrangement Deze optie is nu ook beschikbaar voor de Mobiele Website

Responsive Hotel Website
Nieuw

• Wachtwoordbeveiliging De wachtwoordsterkte voor toegang tot het Content Management System (CMS) is verhoogd, om ongeautoriseerde toegang te voorkomen. Lees meer over Redenen waarom veilige wachtwoorden belangrijk zijn

Vereisten zijn: 8 of meer karakters, 4 verschillende karakters, tenminste 1 hoofdletter, tenminste 1 nummer, tenminste 1 symbool. Daarnaast kunnen recente wachtwoorden niet worden gebruikt en zal de gebruikersaccount na 5 mislukte inlogpogingen worden geblokkeerd

Omdat het voor gebruikers een uitdaging kan zijn om deze vereisten te overzien, toont de gebruikersinterface realtime of het wachtwoord aan de eisen voldoet:

Nieuwe websites

• Deze nieuwe Design Store website met de template Night Audit staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Grand Hôtel du Laca, France

• Deze nieuwe Design Store website met de template Marquee staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel Europa 92, Amsterdam

• Deze nieuwe Design Store website met de template Concierge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel Parklane, Amsterdam

• Deze nieuwe Design Store website met de template Concierge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Burghotel auf Schönburg, Germany