Nieuwe functie: Booking Engine Reminder

Niet iedere bezoeker in de boekingsmodule maakt meteen een boeking, soms hebben bezoekers meer bedenktijd nodig om een keuze te maken.

Met de Booking Engine Reminder verschijnt er een pop up wanneer de gast de boekingsmodule verlaat. In deze pop up worden de voordelen van direct bij het hotel boeken uitgelicht en kan de gast een e-mailadres achter laten zodat de boeking op een later tijdstip kan worden gemaakt. Deze functionaliteit is een uitbreiding van de Responsive Boekingsmodule waar geen extra kosten aan verbonden zijn. In dit artikel beschrijven we deze nieuwe functie en hoe het werkt.

1. Wat is de Booking Engine Reminder?
  2. Hoe plaatst u de Booking Engine Reminder op uw website?

1. Wat is de Booking Engine Reminder?
De Booking Engine Reminder is een on-site overlay welke tevoorschijn komt op het moment dat de gast de boekingsmodule weg klikt. Als eerst wordt gevraagd of de gast daadwerkelijk de boekingsmodule wilt verlaten. Is dit het geval, dan wordt de Booking Engine Reminder getoond en heeft de gast de mogelijkheid om haar e-mailadres achter te laten en op een later moment de boeking af te ronden.

2. Hoe plaatst u de Booking Engine Reminder?
Op de website dient een script geplaatst te worden dat ervoor zorgt dat de Booking Engine Reminder op kan worden gevraagd. Een uitleg hiervan vindt u op De Boekingsmodule op uw website plaatsen in "5. Het JavaScript object aanmaken", met de tag "enable_onSiteOverlay".

Zodra het script aangepast is, kunt u de Booking Engine Reminder activeren:

1. Ga naar login.hoteliers.com
  2. Klik op White Label+ > Booking Engine Reminder
  3. Klik bij Enabled op Yes

NB De Booking Engine Reminder is automatisch geactiveerd voor de hotels die de Responsive Hotel Website van de Design Store hebben.