Nieuwe functies en oplossingen tot 2016-04-04

Tip Klik hier en ontvang automatische updates van de nieuwste functies en oplossingen voor producten die u gebruikt

Marketing Scorecard
Nieuw

• Dit nieuwe product wordt nu uitgerold. Hotels die dit product afnemen, ontvangen elke maand de Marketing Scorecard, wat het hotel inzicht geeft in de huidige situatie op verschillende gebieden van online marketing. De consultant zal het hotel helpen om deze kanalen te optimaliseren

Online Payment
Nieuw

• Zichtbaarheid Pay ID Het transactienummer van een betaling is altijd zichtbaar in het reserveringsoverzicht. Een aantal hotels hebben verzocht om het transactienummer van de betaling ook te tonen bij geannuleerde reserveringen

• Betaalknop Uit onderzoek blijkt dat sommige boekers vanuit het betaalproces teruggaan naar Stap 4 van het boekingsproces. Dit zorgde soms voor betaalfouten. Om te voorkomen dat boekers een stap teruggaan is de knop "Next" nu aangepast naar "Betaal € 110,00" om duidelijk weer te geven dat de gebruiker met het betaalproces start

Responsive Boekingsmodule
Nieuw

• Creditcardveiligheid Bijna alle hotels hebben de creditcardverificatiecode (CVC/CVV) bij boekingen niet nodig. Een aantal hotels hebben deze code wel nodig. In dat geval wordt de code nu gemaskeerd om te zorgen dat kwaadwillenden niet mee kunnen lezen, in het geval de gebruiker een virus op zijn computer heeft. Om veiligheidsredenen raden we hotels sterk af om aan gasten een CVC-code te vragen

• Login Corporate Module Het loginscherm van de Corporate Module is nu ook responsive, zodat het past op smartphone- en tabletschermen
  • Antwoorden op reviews Hotels kunnen antwoorden op gastbeoordelingen in de Review Module. Een woordenteller is nu toegevoegd, zodat het makkelijker is voor hotels om te zien hoeveel woorden er nog geschreven kunnen worden

• Titel van gast In het boekingsproces is een veld toegevoegd, waarin de gast zijn geslacht kan aangeven. Hierdoor kunnen hotels de reservering correct in het PMS verwerken met deze data en kan dit gebruikt worden voor marketing-e-mails

Opgelost

• Afbeeldingen op mobiel Wanneer een gebruiker op een mobiel apparaat buiten de fotovergroting klikte, sloot de vergroting niet correct

Responsive Hotel Website
Nieuw

• Open in Google Maps Er is nieuwe knop toegevoegd om de routebeschrijving direct in de Google Maps of Apple Maps app te openen. Voor gasten die onderweg zijn naar het hotel is het op die manier makkelijker om de route in hun favoriete app te volgen. Deze knop is op dit moment zichtbaar in template Piccolo en zal binnenkort uitgerold worden voor de overige templates

• Optimalisatie voor mobiel: Taalswitch De taalswitch is verkleind om meer aandacht te vestigen op het logo van het hotel. De grootte van het hotellogo is daarbij vergroot. Gebruikers hoeven de taal vaak niet meer aan te passen, omdat de website automatisch al detecteert wat de taalvoorkeur is die de gebruiker in zijn browser heeft ingesteld

• E-mailtemplates aanpassen Het is nu mogelijk voor hotels om de e-mailtemplates in het CMS aan te passen. Deze templates worden gebruikt voor e-mails die vanuit de hotelwebsite worden verstuurd, zoals de bevestigingsmail die naar een gast wordt gestuurd bij het invullen van het contactformulier

Nieuwe websites

• Deze nieuwe Design Store website met de template Sky Lounge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! H2otel, Rotterdam

• Deze nieuwe Design Store website met de template Piccolo staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel de Gerstekorrel, Amsterdam

• Deze nieuwe Design Store website met de template Sommelier staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Dockside Hotel, London

• Deze nieuwe Design Store website met de template Concierge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel Terminus, Goes

• Deze nieuwe Design Store website met de template Sky Lounge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel de Villa, Dongen