Nieuwe mogelijkheid: prijs ontbijt zichtbaar in eerste stap Responsive Boekingsmodule

Als uitbreiding op de Responsive Boekingsmodule is het nu mogelijk om bij tarieven exclusief ontbijt, de prijs van het ontbijt te tonen in de eerste stap van het boekingsproces. In dit artikel leggen wij u uit hoe u dit kunt instellen voor uw Responsive Boekingsmodule.

Wat is veranderd?
Vaak komt het voor dat hotels tarieven aanbieden exclusief ontbijt. De gebruiker zag vervolgens dat het tarief exclusief ontbijt was, maar zag pas in een latere stap wat de prijs is van het ontbijt.

Afbeelding 1: "ontbijt exclusief" in eerste stap boekingsproces

Afbeelding 2: de prijs van het ontbijt zichtbaar in de eerste stap van het boekingsproces

Hoe zorg ik ervoor dat de prijs van het ontbijt wordt getoond?

- Login op https://login.hoteliers.com en klik op "Hotel Data";
- Klik op het exclusief ontbijt tarief in het overzicht;
- In het veld "breakfast price" kunt u de prijs van het ontbijt invullen en wordt dit automatisch zichtbaar. Belangrijk: als u een decimaal achter uw bedrag wilt zetten, gebruik dan een punt (".") in plaats van een komma (",") bijvoorbeeld 14.50 in plaats van 14,50.

Vervolgens is het aan te raden om het ontbijt als een "hotel extra" toe te voegen, zodat gasten kunnen kiezen of ze ontbijt willen toevoegen aan de reservering. Hiervoor gaat u naar de optie "Hotel Extras" in het linkermenu en kunt u op deze pagina uw nieuwe extra toevoegen. U dient altijd eerst de informatie in het Engels toe te voegen, waarna u daarna de informatie in een andere taal kunt toevoegen.

Indien u hulp nodig hebt bij het toevoegen van hotel extra's, kunt u een nieuw verzoek indienen.