Nieuwe functies en oplossingen tot 2016-08-08

Opgelost

• Kortingen Bij boekingen voor meerdere kamers, werden kortingen alleen voor de eerste kamer getoond in het tabblad "Bookings"
  • Editor beschikbaarheid In sommige gevallen was het niet mogelijk om aanpassingen aan de beschikbaarheid op te slaan in het tabblad "Availability & Rates"

Responsive Boekingsmodule
Nieuw

• Responsive Boekingsmodule voor Hotelketens De responsive boekingsmodule is zowel geschikt voor individuele hotels als voor hotelketens. De Responsive Boekingsmodule voor Hotelketens is één module voor verschillende hotels. De ketenmodule heeft een gloednieuw design:

De ketenmodule past nu op elk apparaat, van smartphone tot desktop. Verschillende (internationale) hotelketens en toerismeorganisaties gebruiken de ketenmodule, sommige zijn al over naar de nieuwe stijl, zoals Amsterdam Marketing (iAmsterdam), Château Hotels and Sandton Hotels

• Booking Engine Reminder Deze nieuwe functie is nu ook toegevoegd aan login.hoteliers.com > White Label > Booking Engine Reminder. Op deze pagina is het mogelijk om de tekst die in de pop-up verschijnt te veranderen en om de tekst in de e-mail te veranderen. Lees meer over de Booking Engine Reminder
  • Betaalmethoden De icoontjes voor betaalmethoden werden voorheen in zwart-wit weergegeven. Deze worden nu in kleur weergegeven, waardoor gebruikers de merken van de betaalmethoden sneller kunnen herkennen. Gekleurde icoontjes dragen bij aan een betere conversie

Responsive Hotel Website
Nieuw

Nieuwe websites

• Deze nieuwe Design Store website met de template Concierge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotelappartementen Bloemendaal aan Zee

• Deze nieuwe Design Store website met de template Concierge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel Dolores

• Deze nieuwe Design Store website met de template Champagne staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! London Apartments