Nieuwe functies en oplossingen tot 2016-08-22

Nieuw

• Ontbijtprijs Voorheen werd in stap 1 van de boekingsmodule alleen getoond of het ontbijt inclusief of exclusief was. Wanneer het ontbijt niet inbegrepen was, werd de prijs van het ontbijt pas in de laatste stap van het boekingsproces getoond. Nu wordt de prijs van het ontbijt al in stap 1 getoond, indien het ontbijt niet inbegrepen is in het tarief. Vul de ontbijtprijs van uw tarieven in

• Kamerbeschrijving op bevestiging De beschrijving van een kamer of arrangement kan op een gegeven moment wijzigen, omdat hotels deze kunnen aanpassen. Daarom zijn deze beschrijvingen nu toegevoegd aan de reserveringsbevestiging. Zo is het duidelijk wat er precies geboekt is
  • Link terug naar de hotelwebsite De naam van het hotel welke bovenaan de boekingsmodule staat, is nu een link naar de hotelwebsite zodat gasten makkelijk terug kunnen naar de hotelwebsite indien ze nog iets willen opzoeken
  • Langere tariefnamen Alhoewel we aanraden om tariefnamen zo kort mogelijk te houden voor een optimale conversie, is het nu mogelijk om tariefnamen te tonen met maximaal 80 karakters

Responsive Hotel Website
Nieuw

• Hotelketens Het content item voor hotelketens was al beschikbaar in het template Sky Lounge. Dit content item is nu ook beschikbaar voor het Night Audit template. Het content item voor hotelketens bevat blokken met hotelinformatie met een doorklik naar de individuele hotelwebsites

• Afbeeldingen en boekknop op mobiel Er zijn twee verbeteringen voor smartphones in het Concierge template. Voorheen werden afbeeldingen niet volledig getoond, omdat deze op de achtergrond stonden. Nu worden deze afbeeldingen op de voorgrond getoond, waardoor de volledige afbeelding zichtbaar is. Daarnaast heeft de boekknop nu de meer opvallende actiekleur

Opgelost

• CMS-talen Niet alle talen welke in het CMS actief waren, werden getoond aan de CMS-gebruiker

Nieuwe websites

• Deze nieuwe Design Store website met de template Champagne staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel Callas am Dom, Germany

• Deze nieuwe Design Store website met de template Sky Lounge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel Mennorode, Elspeet