Gastlogin voor beheer van boekingen

Gastlogin voor beheer van boekingen Rechtsboven in de boekingsmodule hebben gasten de mogelijkheid om in te loggen. Via deze login kunnen gasten hun reserveringen inzien (Beheer boekingen) en waar toegestaan annuleren. Gasten kunnen via de reserveringsbevestiging direct op het inlogscherm komen.

Deze nieuwe functie biedt de volgende mogelijkheden:

• Gasten kunnen inloggen via de boekingsmodule op uw website
  • Gasten kunnen de meeste gegevens van hun boeking(en) hier inzien
  • Gasten kunnen hun boeking zelf annuleren indien het geboekte tarief op 'Tarief kan worden geannuleerd' staat

Wat nog niet mogelijk is:

• Gasten kunnen geen wijzigingen in hun boeking maken. Voor wijzigingen kunnen ze de boeking annuleren, of contact opnemen met het hotel

Deze nieuwe functie zal ervoor zorgen dat het voor gasten laagdrempeliger wordt om een reservering te maken, omdat ze hun reservering zelf kunnen annuleren binnen de annuleringstermijn. Daarnaast zal het werk schelen voor het hotel, qua telefoontjes of mails van gasten die willen annuleren.

Uw actie vereist voor activatie
We raden u aan om deze functie direct te activeren:

• Log in bij login.hoteliers.com en klik op Hotel Data
  • Klik daar op een tarieftype in de linkerbalk
  • Check daarbij per tarieftype de instellingen voor: Rate can be cancelled(yes/no) + Booking must be cancelled x days prior to arrival
  • Ga daarna naar bij login.hoteliers.com naar White Label PlusWhite Label Settings en zet Show account login for guests to cancel op Yes

Het is mogelijk om te zien hoe het eruit ziet voor gasten, door een testboeking te maken. Hierin staat dan het wachtwoord om de boeking online te bekijken.