Nieuwe functies en oplossingen tot 2016-09-05

Tip Klik hier en ontvang automatische updates van de nieuwste functies en oplossingen voor producten die u gebruikt

Mobile Website
Opgelost

• Weersverwachting Door een update van de weerprovider, werd de weersvoorspelling niet getoond. Dit is nu aangepast, waarbij nieuwe icoontjes worden getoond

• Taalselectie De taalselectie toonde de taalnamen in de oude stijl, waarbij taalnamen per taal verschillend waren (in het Engels, stond er voor Duits "German"). Taalnamen worden nu alijd in de taal zelf getoond (in het Engels, staat er nu voor Duits "Deutsch")

Online Payment
Nieuw

• Betaallogo's De betaalicoontjes worden nu op volgorde van 'meest gebruikt' getoond. De meest gebruikte betaalmethode in Nederland is bijvoorbeeld iDeal, waardoor deze betaalmethode eerst wordt getoond

Responsive Booking Engine
Nieuw

• Gastlogin voor beheer van boekingen Rechtsboven in de boekingsmodule hebben gasten de mogelijkheid om in te loggen. Via deze login kunnen gasten hun reserveringen inzien en waar toegestaan annuleren. Gasten kunnen via de reserveringsbevestiging direct op het inlogscherm komen.

Deze nieuwe functie biedt de volgende mogelijkheden:

• Gasten kunnen inloggen via de boekingsmodule op uw website
    • Gasten kunnen de meeste gegevens van hun boeking(en) hier inzien
    • Gasten kunnen hun boeking zelf annuleren indien het geboekte tarief op 'Tarief kan worden geannuleerd' staat

Wat nog niet mogelijk is:

• Gasten kunnen geen wijzigingen in hun boeking maken. Voor wijzigingen kunnen ze de boeking annuleren, of contact opnemen met het hotel

Deze nieuwe functie zal ervoor zorgen dat het voor gasten laagdrempeliger wordt om een reservering te maken, omdat ze hun reservering zelf kunnen annuleren binnen de annuleringstermijn. Daarnaast zal het werk schelen voor het hotel, qua telefoontjes of mails van gasten die willen annuleren.

Uw actie vereist voor activatie
    We raden u aan om deze functie direct te activeren:

• Log in bij login.hoteliers.com en klik op Hotel Data
    • Klik daar op een tarieftype in de linkerbalk
    • Check daarbij per tarieftype de instellingen voor: Rate can be cancelled (yes/no) + Booking must be cancelled x days prior to arrival
    • Ga daarna naar bij login.hoteliers.com naar White Label PlusWhite Label Settings en zet Show account login for guests to cancel op Yes

Het is mogelijk om te zien hoe het eruit ziet voor gasten, door een testboeking te maken. Hierin staat dan het wachtwoord om de boeking online te bekijken.

Opgelost

• Brandingkleur Bij sommige hotels miste de brandkleur in het kleurpalet van de boekingsmodule
  • Facebookkleuren De kleuren in de boekingsmodule op Facebook waren niet correct

Responsive Hotel Website
Nieuw

• Snelheid Er worden continue updates doorgevoerd om de laadsnelheid van de websites te verbeteren
  • Ketenswitcher Hotels binnen een keten hebben de mogelijkheid om een aparte portaalwebsite met ketenblokken te maken, maar hebben ook de mogelijkheid om een dropdown ketenswitcher op de individuele hotelwebsites te plaatsen. De ketenswitcher is aangepast, zodat deze beter past op mobiele apparaten

• Tekst op fotoslider Voor het template "Concierge" is de tekst op de fotosliders geoptimaliseerd, zowel voor dekstop als mobiele schermformaten. We raden aan om korte teksten op de afbeeldingen te plaatsen, voor context en storytelling

• Promotieblokken Voor het template "Champagne" zijn de promoblokken aangepast. Zowel rijen van 3 blokken als rijen van 2 blokken worden nu in de volledige breedte van de pagina weergegeven
  • Booking Engine Reminder De nieuwe functie van de Booking Engine Reminder is nu geïmplementeerd in de Op Maat website van Hyde Park Suites, London

Nieuwe websites

• Deze nieuwe Design Store website met de template Champagne staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hostel Art & Style Singen, Duitsland
  • Deze nieuwe Design Store website met de template Concierge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel Brasserie Vroenhof, Valkenburg