Nieuwe functies en oplossingen tot 2016-10-03

Opgelost

• Branding Door een update in de boekingsmodule, klopten de branding, lettertype en kleuren, voor sommige hotels niet. Dit is opgelost
  • Kleuren van boekingsbevestigingen De kleuren in boekingsbevestigingen klopten voor sommige hotels niet als deze werden weergegeven door web-based e-mailproviders zoals Gmail

Responsive Hotel Website

Nieuw

• Tarieven op kameroverzichtspagina Om gasten eerder in hun orientatieproces te informeren, wordt de vanafprijs van kamers nu op de kameroverzichtspagina getoond. Deze vanafprijs is gebaseerd op het laagste tarief voor dat kamertype voor de komende dagen. Deze functie is automatisch toegevoegd voor hotels met het template Piccolo en zal voor de overige templates in de komende weken worden geactiveerd

• De Booking Engine Reminder is nu automatisch geactiveerd voor alle hotels op het template Piccolo. De Booking Engine Reminder zal voor de overige templates in de komende weken worden geactiveerd

Opgelost

• CMS Statistieken De statistieken in het Dashboard van het Content Management Systeem (CMS) werkten tijdelijk niet wegens een update in Google Analytics

Nieuwe websites

• Deze nieuwe Design Store website met de template Concierge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel Clemens Amsterdam

• Deze nieuwe Design Store website met de template Concierge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Deze website is een ketenwebsite voor Hampshire Fitland Hotels welke naar 7 nieuwe hotelwebsites linkt van de keten Fitland Hotels