Nieuwe functies en oplossingen tot 2016-10-31

Nieuw

• Price Check Widget De Price Check Widget is nu een officieel product wat naast de boekingsmodule aangevraagd kan worden. De widget geeft de redenen aan waarom een gast op de eigen website van het hotel zou moeten boeken en geeft aan wat de laagste prijs online is. In het extranet van de Price Check Widget kunnen hotels ook zien wanneer een prijs op hun eigen website hoger is vergeleken met andere boekingssites. Hier kunnen hotels actie op ondernemen en hiermee commissievrije boekingen via hun eigen website stimuleren

• Betere kwaliteit van afbeeldingen Het is nu mogelijk om nieuwe afbeeldingen met een hogere resolutie en grotere afmetingen te plaatsen, met het doel om de conversie te verhogen. De afbeeldingen worden opgeslagen op een maximumbreedte van 2000 pixels en met een maximum van 6 MB (1-2 MB is al voldoende voor afbeeldingen van een hoge kwaliteit)

• Designupdate De Responsive Boekingsmodule heeft een volledige designupdate gekregen. Deze update plaatst de focus op het beslissingsproces, waar een gast begint met het kiezen van een kamer. Gasten kunnen hun beslissing sneller maken, omdat afbeeldingen groter zijn en de meest relevante informatie duidelijker wordt weergegeven

Deze update is uitgerold voor alle reguliere boekingsmodules en is nu ook beschikbaar voor de Boekingsmodule voor hotelketens. Voorbeelden van deze ketenmodule zijn zichtbaar op iAmsterdam en Utrecht City Hotels

• Wekelijkse rapportage boekingen Hotels die wekelijks een rapportage van boekingen ontvangen, ontvingen dit voorheen in de nacht van zaterdag op zondag. Deze rapportage wordt nu verstuurd in de nacht van zondag op maandag
  • Reviewscore Voor hotels waarvan de reviewmodule is geactiveerd, wordt nu de reviewscore automatisch in de Responsive Boekingsmodule getoond
  • Anti-spam Alle boekingsbevestigingen bevatten nu een tekstalternatief. Gebruikers die de HTML-weergave met afbeeldingen gedeactiveerd hebben in hun e-mailprogramma, zullen boekingsbevestigingen hierdoor beter zien. Deze aanpassing zal er ook voor zorgen dat boekingsbevestigingen minder snel in spamfilters terechtkomen

Opgelost

• Automatische kortingen Er zijn verbeteringen doorgevoerd aan automatische kortingen zoals lastminutekortingen en langverblijfkortingen
  • Reviewmodule Er zijn verbeteringen doorgevoerd aan de Reviewmodule, om de correcte reviewscore van hotels op alle platformen te tonen
  • Facebook De Facebook Boekingsmodule werd in de verkeerde kleuren weergegeven na de designupdate van de Responsive Boekingsmodule. De Facebookmodule toont nu de correcte Facebookkleuren

Responsive Hotel Website
Nieuw

• Routeplanner Gasten kunnen nu op "Open route in Google Maps" drukken op de locatiepagina van een hotelwebsite. Deze knop opent Google Maps of Apple Maps op hun smartphone, waardoor het makkelijker is voor gasten die onderweg naar het hotel zijn om een turn-by-turn gesproken navigatie te starten

Opgelost

• Sky Lounge Sommige gebruikers vonden het lastig om het submenu in de template "Sky Lounge" (voorbeeld) te gebruiken. Er is hiervoor een vertraging in de mouse-over toegevoegd

Nieuwe websites

• Deze nieuwe Design Store website met de template Champagne staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Hotel Noordzee

• Deze nieuwe Design Store website met de template Concierge staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Dudok Studio's

• Deze op maat website is nu responsive gemaakt voor alle schermformaten. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! The Toren

• Deze nieuwe op maat website staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Pillows Hotels