Nieuwe functies en oplossingen tot 2016-11-28

Nieuw

• Extra services De pagina voor het upsellen van extra services heeft een nieuwe uiterlijk gekregen. Hierbij is het nu mogelijk om services per-dag aan te bieden. De volgende verbeteringen zijn hierin te zien:
    - Extra services zijn nu duidelijk van elkaar gescheiden door 'paper cards'
    - Er kan een beschrijving worden toegevoegd
    - Extra services kunnen nu per dag worden aangeboden, waarbij de gast kan aangeven op welke dag de service gewenst is

• Lettertypes De standaardversie van het lettertype 'Garamond' is beschikbaar in alle gedeeltes van de boekingsmodule, zoals titels en teksten, behalve voor e-mailbevestigingen omdat dit lettertype niet door alle e-mailproviders ondersteund wordt
  • Veiligheid De wachtwoorden die aan boekers worden verstrekt waarmee ze boekingen kunnen beheren zijn nu verbeterd
  • Achtergrondpatroon Een aantal hotels hebben een achtergrondpatroon of achtergrondafbeelding ingesteld, om de boekingsmodule een eigen stijl te geven. De kop van de boekingsmodule is opnieuw ontworpen om het achtergrondpatroon of de afbeelding beter tot zijn recht te laten komen

• Review Widget De Review Widget die hotels op hun website kunnen plaatsen om de live reviewscore te tonen, bevat nu een directe link naar de reviewmodule

• Verouderde browsers We ontwikkelen interfaces en websites voor de meest gebruikte, meest recente browserversies. Daarnaast kunnen oude browsers erg onveilig zijn. De gast wordt hierop gewezen in een melding, welke geüpdatet is naar de meest recente browserversies.

Kijkend naar statistieken van browsergebruik tot december 2016, beschouwen we de volgende browsers en eerdere versies als zeer verouderd: Internet Explorer 10, Firefox 45Safari 8.

Een voorbeeld: Kijkend naar de statistieken van het gebruik van Internet Explorer, wordt IE10 door slechts 5 op de 100 000 gasten gebruikt (0.1% van de 5.2% IE-gebruikers)

Opgelost

• Exports In de functie om boekingen te exporteren, misten de tariefnamen
  • Annuleringsbevestigingen Verschillende hotels hebben de nieuwe functie Gastlogin voor beheer van boekingen, waarbij gasten zelf hun boeking kunnen annuleren, inmiddels geactiveerd. Gasten ontvingen hierbij annuleringsbevestigingen via een hoteliers.com e-mailadres, in plaats van het e-mailadres van het hotel
  • Spelling De spelling voor de woorden 'persoon' en 'personen' is op een aantal plekken in alle talen gecorrigeerd
  • Review Module Antwoorden van hotels aan gasten in de Review Module waren, wegens een update, te smal
  • Boekknop Door een andere update was de boekknop op mobiele apparaten te breed geworden
  • Vanaf-prijs De vanaf-prijs van een kamer werd naar boven afgerond. Deze vanaf-prijs wordt nu naar beneden afgerond om de beste indicatie van de kamertarieven aan gasten te geven. Dit betekent dat een bedrag van EUR 199,99 wordt weergegeven als EUR 199 en niet als EUR 200. De decimalen worden in de vanaf-prijs doelbewust niet weergegeven, zodat gasten de kamertarieven sneller kunnen scannen. Zodra de gast op "Toon tarieven" klikt, wordt de volledige prijs inclusief centen weergegeven

Online Payment
Nieuw

• Betaalicoontjes Uit observatie bleek dat veel gasten op de betaalicoontjes klikken, in plaats van op de selectiebutton. Daarom zijn de betaalicoontjes nu klikbaar

Responsive Hotel Website
Nieuw

• Grotere box voor boekingsmodule De 'fancybox' waarin de boekingsmodule opent, is nu breder op desktopschermen. Hierdoor is er meer ruimte voor grotere afbeeldingen die sinds de recente designupdate van de boekingsmodule mogelijk zijn en wordt de achtergrondkleur of het achtergrondpatroon beter weergegeven

• Missende afbeeldingen promoblokken Wanneer afbeeldingen uit de CMS Library verwijderd werden, werd er een browsermelding voor een 'missende foto' getoond. Wanneer afbeeldingen nu missen, wordt dit niet meer getoond, maar wordt dit gedeelte leeg gelaten, waarbij alleen de titel van het promoblok getoond wordt

Nieuwe websites

• Deze nieuwe Design Store website met de template Night Audit staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Floris Hotel Collection

• Deze nieuwe Design Store website met de template Night Audit staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast!  Hotel de la Paix

• Deze nieuwe Design Store website met de template Champagne staat nu online. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast!  Hotel Terminus Figeac

Geüpdatete websites

• Luxury Suites Amsterdam heeft verzocht nieuwe kleuren en een nieuwe huisstijl door te voeren, waardoor de website nu een compleet nieuwe look heeft

• Deze op maat website is nu responsive gemaakt voor alle schermformaten. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Sebastians

• Deze op maat website is nu responsive gemaakt voor alle schermformaten. Bezoek de website op zowel een desktop als met een smartphone om te zien hoe de website zich aan het schermformaat aanpast! Suitehotel Pincoffs