Nieuwe functies en oplossingen tot 2018-01-16

Tip Klik hier en ontvang automatische updates van de nieuwste functies en oplossingen voor producten die u gebruikt

Hoteliers.com
Nieuw

• Hoteliers.com heeft een nieuwe huisstijl. Per 03-01-2018 hebben wij een geheel nieuwe huisstijl gelanceerd. Na 12 jaar zijn wij inmiddels een gevestigde naam in de hotelwereld, maar als voorbode van een flink aantal vernieuwingen hebben wij ons merk opnieuw gedefinieerd. Een frisse uitstraling met tegelijkertijd een klassieke touch en een nieuw logo waar we ontzettend blij mee zijn!

• Nieuw kanaal: Sihot Autoupdate PMS Er is weer een nieuwe XML-verbinding gereed. Hotels die Sihot Autoupdate PMS gebruiken, kunnen hun PMS-systeem no direct aan de producten van hoteliers.com koppelen voor het versturen van prijzen & beschikbaarheid en voor het ontvangen van reserveringen.

Chainengine
Nieuw

• Beheer boekingen Het is nu mogelijk voor gasten om de boeking te beheren via de chainengine van Hoteliers.com.

Dashboard
Nieuw

• Het huidige extranet van hoteliers.com zal stap voor stap worden omgebouwd tot een dashboard waarmee alles wat met e-commerce te maken heeft voor het hotel vanuit één plek beheerd kan worden. De eerste stap is live gegaan, een gloednieuw inlogscherm in de nieuwe huisstijl. Wij hebben het ook makkelijker gemaakt om in te loggen; via een e-maillink, zonder wachtwoord. Via http://login.hoteliers.com.

• Taal van de boeker Op zowel de reserveringsbevestiging die het hotel ontvangt vanuit hoteliers.com, als in het extranet van hoteliers.com wordt nu de taal van de boeker weergegeven.

Nieuw

• Ketengebruikers Het is nu mogelijk om meerdere gebruikers te hebben voor het extranet van hoteliers.com (https://login.hoteliers.com), waarbij je meerdere hotels direct kan inzien. Voor meer informatie neem contact op met support@hoteliers.com