Nieuwe functies en oplossingen tot 2018-01-31

Tip Klik hier en ontvang automatische updates van de nieuwste functies en oplossingen voor producten die u gebruikt

Extranet
Fixed

• Alle gast e-mailadressen in subscriberlist Wanneer een gast een boeking had gemaakt bij een hotel, werd automatisch het e-mailadres toegevoegd aan de subscriberlist van het hotel. Nu wordt het e-mailadres alleen toegevoegd, wanneer de gast akkoord heeft gegeven.

Hoteliers.com
Fixed

• Wanneer er een korting van toepassing was, werden er meer onnodige kortingen getoond op de website. Dit is opgelost en er is een duidelijker overzicht van de kortingen.

Chainengine
Nieuw

• Subscriberlist voor chainengine Wanneer een gebruiker boekt via de chainengine, en ervoor kiest om zich aan te melden voor de nieuwsbrief, wordt het e-mailadres toegevoegd in de mailinglist van de chainengine. Voor meer informatie hierover, stuur een e-mail naar: support@hoteliers.com

Responsive Hotel Website
Fixed

• Direction plugin werd niet automatisch toegevoegd bij nieuwe responsive hotel websites. Dit is opgelost en werkt weer naar behoren.

Nieuw

• Luxury Suites Amsterdam heeft voor een nieuw template gekozen. Het hotel had eerst een website in template Concierge, maar heeft gekozen voor een nieuw template uit onze design store: template Skylounge.