Nieuwe functies en oplossingen tot 2018-03-27

Opgelost

• Direct Room link Wanneer je op een 'Direct Room book' link klikte in een taal die niet wordt aangeboden in de responsive boekingsmodule (Chinees, Russisch, Japan, Portugees, Arabisch, ) kreeg je een foutmelding. Er is een oplossing gemaakt dat wanneer de taal niet wordt ondersteund, het kamertype wordt geopend in de Engelse taal.

• Kortingslabel verdwenen Het label 'Korting op deze website' werd niet meer getoond bij arrangementen met kortingen. Dit is opgelost.

Secure
Nieuw

• Melding bij creditcards Bij een hotel die bijvoorbeeld geen Amex aanbiedt, wordt Amex geblokkeerd wordt in het iframe van PCI Booking. Als een gast in dat geval een Amex-nummer invoert, wordt het kaartveld nu rood getoond. Het was nog niet geheel duidelijk voor de gast waarom het kaartveld rood werd getoond. Hiervoor is een foutmeldingtekst toegevoegd in de secure.

Extranet
Opgelost

• Arrangementen in Safari In het extranet, kan je bij het arrangement aangeven of een arrangement gelinkt is aan de beschikbaarheid van een bepaalde rate. In Google Chrome kan je dit selecteren, echter in Safari is deze dropdown verdwenen. Dit is opgelost. In de browser Safari werkt het extranet van hoteliers.com weer naar behoren.

Responsive Hotel Website
Opgelost

• Inactieve talenbuttons Wanneer in het Content Management Systeem talen werden gedeactiveerd, bleven wel de buttons zichtbaar. Dit is opgelost. De buttons zijn nu niet meer zichtbaar, wanneer de talen niet zijn geactiveerd.

• Fancybox opent niet In template 7 'Sky Lounge' werkte de Fancybox niet meer, waardoor bijvoorbeeld de Reviewmodule in dit template niet werd geopend. Dit is opgelost.

• Weergave fotogalerij klopt niet Bij het toevoegen van meerdere 'gallery overviews' in template 7 'Sky Lounge', werden de foto's kleiner. De foto's worden weer op dezelfde grootte weergegeven.

Hoteliers.com
Nieuw

• Rebranding reserveringsbevestigingen hoteliers.com De reserveringsbevestiging die het hotel ontvangt van hoteliers.com is aangepast en bevat nu het logo en de kleuren van de nieuwe huisstijl van hoteliers.com.