Nieuwe functies en oplossingen tot 2018-04-24

Tip Klik hier en ontvang automatische updates van de nieuwste functies en oplossingen voor producten die u gebruikt

Responsive Booking Engine
Opgelost

• Lettergrootte Booking Engine Reminder De lettergrootte van de Booking Engine Reminder e-mail was erg klein en slecht leesbaar op mobiel. De lettergrootte is gelijkgetrokken aan de boekingsbevestigingen.

• Drop-downs lijken inactief De drop-downs werden door het Android besturingssysteem op Android-telefoons grijs gemaakt. Hierdoor leek het dat de drop-downs inactief waren. De kleur is aangepast.

• Terug naar kameroverzicht link De link 'Terug naar het kameroverzicht' bij het beheren van het account, linkte naar de verkeerde taal. Dit is aangepast.

• Cross-sell hotels De Cross-sell hotels werden niet meer getoond in de boekingsmodule, wanneer de setting: 'Show available only' op 'Nee' stond. Dit is aangepast en werkt weer naar behoren.

Responsive Hotel Website
Opgelost

• Witte streep Template Concierge Wanneer het scherm werd verkleind zag je een dunne streep onderaan de pagina. Dit is opgelost.

• Boeken in Firefox Meerdere gebruikers ondervonden het probleem dat er niet geboekt kon worden in Firefox met het nieuwste besturingssysteem van Mac. De boekbutton triggerde in de website geen boekingsmodule. Dit is opgelost, elke gebruiker kan weer boeken via de template websites.

• HTML Language attribute Het HTML Language attribute stond ingesteld op EN (Engels), ongeacht of de URL Nederlands was. De taal van de URL wordt nu getoond.

Nieuw

• WhatsApp mogelijkheid Meerdere hotels hebben gevraagd om de mogelijkheid om een WhatsApp icoontje toe te voegen, waarbij de gast direct kan WhatsAppen met het hotel. Lees hier meer over deze nieuwe functionaliteit.

• Website Papagayo gelanceerd Papagayo is een heerlijk resort bij Jan Thiel Beach in Curaçao. Een echt stukje paradijs! Papagayo heeft gekozen voor een Tailor Made website.