Nieuwe functies en oplossingen tot 2018-05-08

Tip Klik hier en ontvang automatische updates van de nieuwste functies en oplossingen voor producten die u gebruikt

Responsive Booking Engine
Opgelost

• Label personenselectie onduidelijk Het aantal personen dat je in de boekingsmodule selecteert, is het aantal personen per kamer. Dit was niet duidelijk. Het label is aangepast van 'Personen' naar 'Personen per kamer'.

• Verkeerde weergave boekingsbevestiging Wanneer de gast de boekingsbevestiging van het hotel wilde printen, werd dit niet goed weergegeven. Dit is aangepast.

Nieuw

• Mexicaanse pesos toegevoegd De valuta Mexicaanse Pesos is toegevoegd in de boekingsmodule.

Responsive Booking Engine voor ketenhotels
Opgelost

• Dropdowns lijken inactief Dropdowns worden door het Android besturingssysteem op Android-telefoons grijs gemaakt. Hierdoor leek het dat op androidtelefoons de dropdown inactief was. Dit was al opgelost voor de Responsive Boekingsmodule, maar is nu ook doorgevoerd voor de Chain Boekingsmodule.

Responsive Hotel Website
Opgelost

• Contactformulier werkt niet meer In websites met het template 'Piccolo' werkte het contactformulier niet meer. Inmiddels is dit opgelost en de hotels krijgen alle e-mails die worden verstuurd via het contactformulier.

• Issues nieuwsbrieffunctionaliteit Wanneer er een nieuwsbrief werd verstuurd vanuit het Content Management Systeem, bleef de status in het CMS op 'pending' hangen. Dit is aangepast. Nu wordt duidelijk weergegeven dat een nieuwsbrief is verzonden.